Anonim

Hur man behandlar skolios

Kage Bunshin no Jutsu ( ) översätter bokstavligen till Shadow Clone-teknik.

Är ordet "kage"används för att föreslå att denna teknik har utvecklats av en Ho-kage? Eller har jutsu en faktisk anslutning till skugga?

3
  • Kan referera till den ursprungliga kloningstekniken som säger 'En ninjutsu som skapar en immateriell kopia av sin egen kropp, utan något ämnedärav skuggdelen
  • Det sägs att kroppen inte har någon substans, skuggor är en manifestation av ingenting. Det är bristen på något som du faktiskt ser. Så kage bunshin no jutsu skulle vara en illusion av bristen på att se dig själv: P? den spanska kommentaren sa, google det så ser du att det betyder skugga
  • Kroppsmaterial anses vara ett ämne / partikel. Skuggkloner brister i damm. Skuggor byggs av damm? bara en slumpmässig gissning på den.

Du sa svaret själv i kommentarerna: "kage" -delen betyder skuggklonerna ... ja, ha en skugga. Vanliga kloner saknar substans och bär inte chakra, medan skuggkloner i princip är kopior av personen. Skuggkloner bär och använder sin egen bit chakra som de får från originalet, så det finns egentligen substans i dem. Ninja-sättet att summera detta verkar vara att säga att "illusioner inte kastar skuggor, men föremål med substans gör."

I allmänhet verkar det som om det från ett namngivningssynpunkt är ett prefix till bunshin ger klonerna något fysiskt ämne, oavsett om det är vatten ( ) eller papper ( ) eller något annat. Enligt min personliga åsikt är skuggor bara kvasi-fysiska i den meningen att de är a brist av ljus mitt i en mer upplyst yta, så det känns bättre om kage bunshin och vanligt bunshin byttes om. Men hej, jag antar att lägga till ordet "skugga" gör att det låter kallare så det måste vara den starkare stavningen.

0

Ordet "Kage" betyder "skugga".

Det är därför de kallar det "Shadow Clone Technique" på engelska dub (eller åtminstone de tidiga).

Suffixet "kage" i "Hokage" betyder också "skugga" ("Hokage" = "Fire Shadow", tror jag).

3
  • 1 Jag vill också tillägga att i början av serien, när Naruto, Sakura och Sasuke först lämnar Waves Land, när Kakashi pratar om de andra nationerna och Kage kallar han dem kollektivt som "The 5 skuggor "
  • 1 @EroSennin och mitt svar var att det faktiskt betyder "skugga"
  • @EroSennin Ja. Det betyder den skuggan. Som i "ytan på en yta som inte tar emot ljus eftersom ett objekt är i vägen" skuggar. Vissa kulturer gillar att föreställa sig att skuggor har mer substans än det, särskilt i deras fiktion, och därmed är klonerna gjorda av "skugga".