Anonim

KLÄDER I 12 TIMMAR! ⌛ Jag fick dessa husdjur! 😉 BLANKT GALAXIUM KLÄCKT PÅ KAMERAN 📷

Vem är Kagari Shiina? Vad är hennes verkliga identitet? Hon liknade så mycket Kurisu Makise. Är hon hennes dotter? Steins; Gate 0 slutade utan att avslöja hennes sanna identitet, så jag är nyfiken.

Kagari är Mayuris adopterade dotter från 2036, i Beta World Line (Divergens 1,129848%). Hon reste tid med Suzuha in i det förflutna, men blev separerad 1998.

Hon är krigsföräldralös och hennes riktiga namn är inte känt på grund av att hennes familjeregister har förstörts.

3
  • Tack för ditt svar. Jag visste inte heller att dessa siffror var divergensprocent, så tack för att ni nämnde det också. Men hur vet du att familjeregistret förstördes? Var det i något avsnitt eller mangakapitel?
  • 2 Detta är från den visuella romanen.
  • 1 Om detta bygger på den visuella romanen saknar du några ganska viktiga detaljer om hur den visuella romanen hanterade Kagaris identitet, som hur hon bokstavligen var fartyget för Kurisus minnen i en tidslinje. Jag tror att hennes "identitet" är bredare än bara hennes ursprung. Och naturligtvis är det viktigt att notera att anime- och visuell romanens plot skiljer sig väsentligt in Steins; Gate 0 (jämfört med Steins; Gate, där anime och VN i princip följer samma plot, med bara några mindre skillnader).