Anonim

Jag tittade på Hashiramas visningsläge. Vad jag kunde skaffa var att han åkte till Shikkotsu-skogen för att lära sig trästilen och salvia-läget.

Shikkotsu Forest ( , Shikkotsurin, engelska TV: Shikkotsu Woods, bokstavligen betydelse: Damp Bone Forest) är en av de tre stora outforskade salvia regionerna, en legendarisk plats som är lika känd som de andra två: Mount My boku och Ry chi Cave. Det är slugens Katsuyus hem, av vilka delar kallas av Tsunade och hennes lärjunge Sakura Haruno. - källa

Hur fick Hashirama veta om den här skogen som är snigelns hem? Och vad var hans bakgrund för att lära sig Senjutsu? Ytterligare en fråga som uppstår är att betyder detta att både Tsunade och Sakura kan lära sig visman Jutsu?

6
  • Jag inkluderade källan från vilken du citerade i ditt meddelande. Om du citerar något från en extern källa bör du inkludera det också.
  • mycket uppskattad @ Dimitrimx
  • Förmodligen tur snubblar. Han går runt och snubblar lyckligtvis på den.
  • ya Hokage vandrar runt istället för att driva byn eller innan det kämpar för sin klan. LOL
  • Det finns ingenting någonstans som säger att Hashi lärde sig salvia från Shikkotsurin-skogen

För att svara på din första fråga,

Hur fick Hashirama veta om den här skogen som är snigelns hem

Det nämns inte hur Hashirama hittade denna plats eller att han lärde sig senjutsu där. Men om han gjorde det kunde man spekulera i att han antingen snubblat på det, eller så undersökte han rullar eller andra historiska artefakter som ledde honom dit. Liksom hur Kabuto lyckades hitta Ry chi-grottan.

vad var hans bakgrund för att lära sig Senjutsu

ingenting om detta nämndes varken på manga eller anime.

Betyder detta att både Tsunade och Sakura kan lära sig visman Jutsu?

Genom transitiv egenskap av jämlikhet kan vi säga att Tsunade och Sakura kunde behärska vismoden, men det har påpekats av Kakashi att Sakura har minst chakra bland medlemmarna i team 7. Dessutom har det påstås att en stor chakrapool krävs för att samla naturens energi. Så det kan vara ett handikapp för Sakura. Men när hennes utbildning gick om hon lyckades öka sin chakrapool, skulle hon teoretiskt sett kunna behärska senjutsu. Detsamma gäller Tsunade.

Madara visade sig kunna kontrollera salvia chakra, utan att ha någon utbildning i det.