Anonim

The Police - Every Breath You Take (Official Video)

Misaka älskar verkligen denna groda. Var kommer den här grodan ifrån? Finns det både i anime och i verkligheten (jag känner att jag har sett den här grodan någonstans tidigare)?

1
  • Och ännu en anledning till att Misaka är en av de mest fantastiska karaktärerna någonsin ....... imho lol. Kan neka dig, och nästa sekund blir galen över en groda ....... grodor är söta än ... speciellt när de är miniatyrstora på våren.

Det är mycket möjligt att du har sett det flera gånger i anime (även i spelet), det är en gekota

Gekota ( Gekota?) Är en populär maskot som finns i varor som marknadsförs till barn i Toaru Majutsu no Index-universum. En Gekota-fan kallas en Gekoer. Misaka Mikoto är ett stort fan av den franchise som den tillhör, och mycket till hennes bestörtning får henne märkt som någon som är barnslig.

Och utan tvekan finns det också verkliga varor och många produkter som liknar varandra, med några få prover nedan.

6
  • Så fick Toaru Majutsu no Index en gekota från en annan anime eller blev Gekota känd på grund av Toaru Majutsu no Index?
  • 2 som anges i de två första raderna i offerten. "i Toaru Majutsu inget indexuniversum". Tillverkad av Toaru Majutsu inget index. Populärt på grund av Toaru Majutsu inget index.
  • Ah, jag trodde att jag såg denna Gekota mycket längre innan Toaru Majutsu no Index. Jag kanske hade fel ...
  • @ShinobuOshino Det finns massor av liknande produkter. den klibbiga handen (leksaken) hade några som liknade Gekota-ansikten, och jag tror att de som gjordes före Toaru Majutsu släpptes inget index.
  • 1 Den verkliga motsvarigheten du kanske tänker på kan vara Kerokerokeroppi, vilket är något som liknar Gekota.