Anonim

"One Piece, Of Mind." (podcast) EP 1: Monkey d, Garp missförstås. (diskussion / teori)

Jag tittar just nu En bit och jag är vid den del där Luffy försöker fly Impel Down. Blackbeard dyker upp vid ingången till Impel Down när Luffy och Co. börjar fly från nivå 6.

Jag förstod inte vad Blackbeard letar efter på Impel Down. För det första trodde jag att han ville slåss mot Magellan men efter att ha blivit förgiftad tror jag att hans mål inte var detta.

Vad är Blackbeard syfte?

3
  • han ville ha något nytt besättning från nivå 6
  • Har du funderat på att titta på och ta reda på det själv? Vi kan uppenbarligen berätta exakt vad som händer men det skulle inte men för mycket kul: /
  • @solalito Jag tittade på det men jag fick inte veta ... Jag är på avsnitt 450. Du kan berätta för mig vad som händer, även om jag ungefär vet vad som kommer att hända. En sak är helt klart, Luffy kommer inte att dö ^^

Om du verkligen vill veta kan du titta på bågen till slutet eftersom allt kommer att "förklaras" där, eller så kan du läsa spoilern.

Om du verkligen vill veta framåt berättade Darjeeling för dig vad som hände:

Hela anledningen till att Blackbeard tog titeln (Shichibukai) är så att han kan få tillgång till Impel Down och rekrytera några nya medlemmar. Han sjönk ner till den sista nivån (6) där de farligaste brottslingarna hålls (för informationen, till och med förekomsten av denna nivå är okänd för allmänheten) och rekryterade medlemmarna där. Men han gjorde en tävling. Han sa till fångarna att döda varandra i sina celler och han kommer att rädda vinnarna (ta dem in i hans besättning). I slutet var det fyra fångar kvar: Vasco Shot, Avalo Pizarro, Sanjuan Wolf och Catarina Devon. Bredvid dem gick en annan person med i besättningen, den tidigare övervakten för Impel Down, Shiryu (Shiliew).

(Från Wikia)

Hur som helst, jag rekommenderar att du tittar på anime / läser mangan och får reda på detta på egen hand.

2
  • Jag kommer att titta på det och efter att jag accepterar svaret;)
  • 1 Jag tittade på avsnittet där Shiryu gav Blackbeard och hans besättningsmän motgift mot Magellans gift. Efter detta sa Blackbeard "välkommen till besättningen". Så det är uppenbart att han letade efter nya besättningsmedlemmar. Tack igen för ditt fullständiga svar;)