Anonim

Disfigure - Tom [NCS Release]

Kan någon förklara varför Sabre kallas "kung" och inte "drottning"? Det är uppenbart att hon är en kvinna och rätt titel för en kunglig kvinna är "drottning".

från bitar och bitar av mitt svar här

  • Merlins profetia angav aldrig att kungen måste vara en pojke

Merlin, en människa / Incubus Hyrbid och en mäktig Magus, hade profeterat att deras nästa barn skulle bli Uthers efterträdare som kung och Uther trodde detta. Men när Arturia föddes, blev Uther förtvivlad eftersom hon föddes en flicka, inte en pojke. i dessa tider kunde en kung inte göra ett barn som inte var man till hans efterträdare även om hon skulle bli en kung. Merlin var mycket nöjd för att barnets kön aldrig hade spelat någon roll

  • Arturia växte upp som pojke

Kay kunde säga att Arturia skulle växa upp till en skönhetskvinna men hans far sa att han skulle vägleda henne som om hon var hans bror och bestämde sig för att behandla henne på det sättet, även om han inte trodde att det skulle hållas hemligt.

  • hennes kön var tänkt att vara en hemlighet

Medan han uppfostrades av Ector Merlin besökte hon också undervisning i Arturia och fungerade som en slags fosterfarsfigur för henne. han avslöjade också Arturias kön för Kay som fick honom att svära på hemlighet.

  • Arturia gjordes till en Psudo-man av Merlin

under denna tid fick Arturia ta itu med problemet med att kunna producera en arving. för att "hjälpa" Merlin använde sin magecraft för att göra Arturia till en pseudo-man som kunde producera spermier under en okänd tidsperiod.

så för det mesta medan Merlin aldrig sa att barnet skulle vara en pojke ansträngdes man för att få det att se ut som om Arturia var en på grund av åldern hon var i. Det faktum att kön inte nämndes gör det helt bra att King Arthur i en annan tidslinje är manlig utan att förändra profetian

Även i den visuella romanen noterar Shirou att legenden om King Arthur är tvetydig vem Arthur sa att en legend föreslog att Arthur faktiskt var en grupp människor. så hennes legend är inte helt tydlig i alla fall jämfört med berättelserna som finns där ute.

det finns också Arturias egen åsikt om sig själv

i både Studio Deens anime och Visual Novel finns det en scen där Shirou går in på Arturia och badar där hon uttrycker att hon inte har en flickas kropp och senare när Arturia och Shirou går ut i stan får de in i en kamp där Shirou blir arg på Arturia som inte ser sin egen kvinnlighet medan Arturia argumenterar för att hennes kvinnlighet är meningslös för en tjänare och kung.

2
  • Okej, jag säger det nu, det är en ganska freaking cool historia.
  • @ user28536 Det finns också det faktum att hon ska vara ~ 14 år gammal och "troligtvis" ser ut som en livlig pojke. Detta kombineras med magisk evig ungdom från Excalibur + Avalon (jag tror bara Avalon gör det, men jag glömmer; i alla fall skulle hon vara den eviga, perfekta kungen), och det faktum att Arturia sällan gjorde offentliga framträdanden själv, snarare skicka någon som Gawain för att göra det för henne för att lättare upprätthålla den manliga bilden, och var avlägsen även från sin egen riddarkrets. Denna återhållsamhet blir en plotpunkt i vissa berättelser.