Anonim

Postpartum Cardio Diastasis Recti-träning

Vi vet att både män (t.ex. Mendoza) och kvinnor (t.ex. Ema) kan vara Makai-präster. Och naturligtvis kan män vara Makai Knights (Leon, Alfonso, Germ n, ...).

Men kan kvinnor vara Makai Knights? I avsnitt 24 av Garo: Honoo no Kokuin,

Jiruba säger att Germ ns barn med Ximena kommer att ärva Zoro. Detta uppmanar Leon att fråga Jiruba om det betyder att barnet är en pojke.

Detta verkar tyda på att kvinnor inte kan vara Makai Knights. Är detta faktiskt fallet? Stödinformation från tokusatsu-serien skulle vara mycket välkommen här.

1
  • Endast män kan bli makai riddare. Det anges också i live-action.

Hämtad från Garo wikia

Orden krävde självförsörjande / oberoende krigare som är mycket skickliga inom kampsport (starkare än deras präster och större stridsstyrka mot fasor), stark mental och emotionell disciplin (att hantera deras känslor, hantera mot potentiella mörka energier och se igenom illusioner) , och behärskning av Soul Metal (på grund av dess farliga natur); att skapa en fullfjädrad Makai Knight är en livstids träning. Eftersom män är fysiskt starkare än kvinnor bestämde ordern att utesluta kvinnor från att någonsin bli riddare.

Jag är inte säker på andra rustningar, men i Golden Knights fall, en dag i varje månad, kommer riddaren inte att kunna slåss eftersom Zaruba tar riddaren hela dagen. Kvinnor måste också möta menstruation varje månad, och den menstruationen varade inte bara en dag och försvann i morgon. En kvinnlig Makai Knight skulle vara otillgänglig i mer än en dag i månaden, vilket är en helt dålig idé. Även om de tekniskt sett kanske kan bli en är det alltså inte önskvärt.