Anonim

I anime-serien av Tokyo Ghoul: re 2, avsnitt 12, säger Kichimura att han provocerade uppkomsten av Dragon. I något tidigare avsnitt, när Kaneki muterades till Dragon, förväntade han sig det, som om han visste att det skulle hända, han kallade det "drake" och han sa något som han förväntade sig att draken skulle förstöra allt.

Varför visste Kichimura att Kaneki skulle förändras till Dragon och varför sa han att han provocerade det?

3
  • Ikr! Jag antar att han visste något om Rize's kagune som många andra inte vet. Tbh tokyou ghoul re 2 går vägen att snabbt för att jag ska kunna följa med.
  • 'Varför visste Kichimura att Kaneki skulle förändras till Dragon och varför sa han att han provocerade det?' Detta kanske inte är klart i anime men han stod bakom det hela tiden. Det var hans plan från början men hur han lyckades få Kaneki och Rize att förvandlas till en drake förklarades aldrig helt i mangan.
  • @ W.Are: Du bör lämna det som ett svar istället för som en kommentar och citera källan.

Kichimura är av samma familj som Rize (washu) men Kichimura är en demimänniska som fick Q-operation eller operation som ken från Kanou för att ha en kagune. han växte upp där Arima och Rize gjorde, i washu-händerna fick Rize att reproducera eftersom de ville ha en stark blodlinje och inte ville ha barn med människor och ha barn som Arima och Kichimura längre så de gjorde eller klonade tjejer som Rize för att bara stola barnen. Kichimura blev kär i Rize, som barn spelade de tillsammans och när han började växa känslor kunde han inte stå ut med att hans motbjudande gamla far skulle vara med henne och hon måste hålla sitt barn så att han lät henne fly och hon älskade hennes frihet till mycket (binge eater). Han såg sedan på henne länge tills han pressade en massa fallande rör på henne och någon skolpojke (ken), bara för att hålla henne närmare sig själv. Det verkade som om Kichimura och Dr Kanou arbetade tillsammans med v också. Vi trodde alla att Rize dog efter det men hon gjorde det inte och hon var van vid att göra Ken till en halv ghoul först sedan Shiro och hennes syster sedan var hon van att göra armé. hon delades upp i små bitar överallt men Kichimura visste att han kunde återuppliva Rise till liv genom att äta lite mer av rize, han skulle något hur få rize tillbaka för sig själv och ccg skulle tas om hand av draken så han ledaren av v och den sista av washu-klanen kunde äntligen ha den enda han någonsin älskat vid sin sida. "Draken" tycktes ha gett livet häxa är svårt att förstå men det fanns också kanou som ägnade hela sitt liv åt medicinskt bruk på människor eftersom han ville återuppliva sin mamma.

4
  • Mycket intressant insikt. Kan du lägga till några källor för att validera svaret? En mangakälla (som kapitel och sida eller bild kan räcka)
  • @Rumpelstiltskin De flesta av hans svar är exakt hämtade från mangan även om jag håller med om att det är nödvändigt att citera mangakapitel. Vad jag inte håller med hans svar är 'han skulle vilja få tillbaka storlek för sig själv och ccg skulle tas om hand av draken så att han ledaren för v och den sista av washu-klanen kunde ha den enda han äntligen älskad av hans sida. ' Jag försöker komma ihåg men jag kunde inte minnas att detta var vad han verkligen ville ha. Jag ska försöka läsa om och ge mitt eget svar.
  • du borde läsa stridsplatsen mellan Kaneki och Kichimura i mangan eftersom jag tror att det förmodligen fick mest information om denna fråga. Det har gått ett tag sedan jag läste mangan så min kommentar kan mer vara min åsikt men vad orden kan ha antytt. översättning kan också vara annorlunda och ge dig en annan titt på historien beroende på var du läser den.
  • men att se att människor förvandlas till ghouls kan det vara mer av en plot twist att Washu ville förvandla hela tokyo till ghouls och använda rize som vapnet (draken)