Anonim

Kontrollerar Gud lycka? - Swedenborg & Life

På sidan 12 i kapitel 11 accepteras Touta och Kuroumaru officiellt i UQ-innehavaren. De tillskrivs siffrorna 7 respektive 11:

Betyder dessa siffror något särskilt och motsvarar något i termer av hierarki (makt eller rangordning)? Om så är fallet, hur kraftfulla / rankade är Touta och Kuroumaru?
Eller är de bara slumpmässigt valda?

4
  • Jag tror att det antingen har att göra med makt eller någon form av odödlighet
  • inte avslöjas förrän nu. men kanske något relaterat till negima manga. har inte läst allt så kan inte säga eller säker.
  • Det kan inte baseras på odödlighet aspekt orsak då miss A. K. Skulle också vara 7 och varför skulle den nuvarande ledaren ha ett så högt antal trots att han knappt är ett steg över människan
  • Det kan vara ett skämt på 7-Eleven ...

Inte säker på om detta anses vara kanon, eftersom jag slutade läsa mangan och inte är säker på om ytterligare detaljer avslöjades, men ...

I avsnitt 3 av anime, när Touta och Kuromaru möter Jinbei Shishido, berättar han för dem att han är nummer 2, och Kuromaru säger:

Återigen, inte säker på om det här är kanon. Inte säker på om Kuromaru bara gör ett antagande, eller om detta är en given i anime - det finns några olika saker i anpassningen, och jag kommer inte ihåg denna bit av konversationen från mangan. Men om detta inte är ett antagande, tilldelas siffrorna enligt hur kraftfulla karaktärerna är.

Jag tror att det är relaterat till deras potential och inte till deras makt, för när de rankas är Kuroumaru även med Touta, och Ikuu (nuvarande nummer 10) är definitivt starkare än Touta (åtminstone tror jag det).

1
  • 1 Du sa "Jag tror åtminstone det". Kan du utarbeta ytterligare och tillhandahålla relevanta källor (mangakapitel, anime-avsnitt osv) för att stödja ditt påstående?