Anonim

You Broke up With Me - Walker Hayes (Lyrics) (HQ / HD)

Hunter X Hunter-anime slutade i avsnitt 148. Jag undrar varför?

Är det för att Hunter x Hunter redan är klar?

1
  • Jag skulle satsa på att de inte ville fortsätta producera det med det faktum att nästa kapitel inte är komplett och Togashi är för upptagen med att göra en paus för att faktiskt kunna skriva något nytt.

Hunter X Hunter Anime är ännu inte klar. Enligt Togashi säger han att han är på paus och att han så småningom fortsätter men efterfrågan från mangaföretaget är för mycket stress för honom och han vill inte fortsätta. Kvoten han måste fylla är ett kapitel i veckan som är mycket för alla i mangaindustrin.

Från ett blogginlägg av AlyZoldyck på Hunter X Hunter Wikia.

2
  • 1 Tänk på att detta Twitter-konto inte är officiellt eller något. han säger hans information kommer från intervjuer och sådant, men ger inga källor.
  • 1 @ キ ル ア - ja, och om tidsstämpeln är korrekt: wikia-inlägget gjordes den 11 mars 2014. Detta är inte uppdaterat eftersom den senaste mangapausen var i augusti förra året och HxH anime-avsnitt 148 var i september förra året.

Som vad Miramiel uppgav, mangaka av Hunter X Hunter, Togashi Yoshihiro är på en obestämd paus men kommer tillbaka så småningom.

Det är dock ingenting värt att orsaken bakom denna paus är mangaka sjukdom. Togashi har haft allvarliga ryggproblem (källor: FANDOM, ANN-1, ANN-2) som har orsakat honom många kort raster genom åren. Denna sjukdom (tillsammans med bröstsmärtor och sömnförlust) har varit med honom ett tag och kan ha börjat tillbaka när han fortfarande gjorde Yuyu Hakusho

Dessa ryggproblem, särskilt i nedre delen av ryggen, gör det svårt för en mangaka att leverera veckokapitel. När detta tillstånd förvärrades i år tvingades han ta en paus. De anime kommer inte att gå vidare med mangakas berättelse eller kommer att fyllas med fyllmedel för att Togashi inte tillät det (och uppriktigt sagt skulle det vara slöseri). Det ryktas också att Togashi bara kan be en assistent / er att rita Hunter X Hunter med sin historia men väljer att inte göra det av olika skäl.

Du kan läsa den här relaterade (gamla) frågan här för fler länkar: Varför fortsatte Hunter x Hunter manga ??