Anonim

THE BARBER Movie Trailer

I säsong 1 avsnitt 12 ser vi The Female titan jaga Special Operations Squad och Eren. Vi vet också att hästarna som föds upp för att springa med 70-75 mph per timme, men det visades sent att hontitan rusade upp och var på väg att fånga dem innan de sprang förbi de fällor som sattes för henne. Så vilken hastighet springer hon om hon är snabbare än hästarna?

Jag skulle vilja tro att den kvinnliga Titan förmodligen är den snabbaste bland de 9 titanerna när det gäller löphastighet och inte smidighet (i vilket fall tror jag att Jaw Titan skulle dominera). Här är förklaringen. Den kvinnliga Titan lyckades springa ut Scout Regiment Horses som sett i hela "Female Titan Arc" och hon lyckades till och med komma ikapp från högerkanten upp till centrumets bakre del medan hela pelotonen KONSTANT rör sig med den nämnda hastigheten. hästar. Avleda från all information ovan måste hon vara ungefär dubbelt så snabb som hästarna för att komma ikapp Levi Squad i slutet av avsnittet, och ta också hänsyn till alla scoutmedlemmars försök att sakta ner henne (slåss mot henne och försenar hennes rörelse).

Låt oss nu jämföra henne med de andra snabbväxlarna som Cart Titan och Jaw Titan, låt oss börja med det vi har sett. Jaw Titan kan vara väldigt smidig och smidig men när jag springer i anime tror jag inte att hon ens kommer nära Female Titan. Hon försökte komma ikapp med Connie på sin häst medan han tog Christa (avslöjade inte hennes riktiga namn) och ändå kom hon aldrig ihop. Det betyder att hon måste vara i samma hastighet med hästarna.

Gå vidare till Cart Titan. Anime visade inte riktigt mycket om sin hastighet, men det jag särskilt mycket snabbt också med tanke på att det räddade djuret titan innehavaren från säker död. Men de noterade inte hur snabbt det betydde att det inte var så imponerande. Till skillnad från hur Armin erkände den kvinnliga Titans otroliga hastighet under sitt första utseende.

Så där går du, kanske bland de tre snabba Titan-växlarna skulle jag rangordna dem så här:

1.) Kvinnlig Titan (Faktiska fakta från wiki och anime) 2.) Cart Titan (Från wiki och bitar av tips från anime.) 3.) Jaw Titan (Från observation)

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser. Säg inte bara "från anime" eller "från manga". Ange specifika avsnitt eller kapitel om möjligt.

Det har aldrig berättats i mangan hur snabb är varje titan, vad är den maximala hastigheten för varje titan. men det finns ytterligare 2 titan som har hög hastighet Cart Titan och Jaw Titan, ja dessa två är en del av Nine Titan precis som Female Titan.