Anonim

Hercules - Ett sista hopp

Precis från toppen kommer jag att be om ursäkt för bristen på beskrivning här ... Jag hoppas verkligen att någon kanske kan ta ett stick och jag kan hitta den här förlorade pärlan.

För ungefär 3 år sedan använde jag Hulu plus och såg slumpmässig anime. Det var en serie jag tittade på som jag verkligen gillade och vill fortsätta söka ... men jag kan inte ens komma ihåg namnet.

Jag vill säga att det hade något att göra med "Seven" .... Sju samurai kanske? Sju stenar? men det ger inget till sökningar.

Så egentligen, allt jag vet är att en säsong strömmade på Hulu plus, och jag tror inte att den strömmar längre. och ärligt talat, jag kommer inte ens ihåg mycket mer än så. Det dubbades inte (undertexter engelska), men det kan finnas som en dub och jag skulle inte ha något emot det.

Jag tror att den producerades av samma företag som producerade Blue Exorcist (Aniplex?). Det hade en liknande animationsstil. Men jag ser inget liknande på Aniplex-listorna ...

Jag minns också vagt en stor sten som han bar runt som kunde prata ... Jag tror att det var en demon som var fångad? Den här demon kände andra demoner i närheten, och huvudpersonen hade viss kraft som gjorde det möjligt för honom att se och bekämpa dessa demoner ... (Gee, det begränsar det, jag vet)

Någon hjälp?

2
  • Någon av dessa ringer en klocka? anidb.net/perl-bin/… Kan det vara Sacred Seven?
  • Wow första försök, och så snabbt! Jag letade upp Sacred Seven och jag kände genast igen allt! Tack så mycket!! (Rekommenderas förresten för alla nyfikna!) Av för att titta på det igen! Tack!!

Anime kommer sannolikt att vara Heliga sju, eftersom det är en av få serier med "Seven" i titeln och den sändes i Japan 2011. Den är animerad av Sunrise (ett dotterbolag till Bandai Namco Holdings) och har ingen relation till Blue Exorcists studio A-1 Pictures (ett dotterbolag till Aniplex).

Anime är Sacred Seven.

För sjutton år sedan landade flera meteoriter med sju typer av främmande kristaller på jorden. Med tanke på namnet Sacred Seven håller dessa kristaller styrkan att förändra DNA och orsaka mutationer. Arvtagare av överväldigande förmågor från denna gåtfulla arv, Alma Tandoji är en osälllig 17-årig student som fruktas av sina skolkamrater på grund av flera rykten om hans våldsamma beteende. Han kontaktas av Ruri Aiba, en rik tonårsflicka och VD för den kraftfulla Aiba-stiftelsen, som uppmanar honom att hjälpa henne att bekämpa en mystisk fiende som nyligen började orsaka massiv förödelse genom landet.