Anonim

Den grundläggande förutsättningen för Kenka Banchou Otome (anime, hur som helst) är att Onigashima Hikaru (en pojke) och Nakayama Hinako (en tjej) byter plats, vilket resulterar i att Hinako deltar i Shishiku Academy (en pojkskola) medan han är förklädd som Hikaru.

De flesta av huvudpersonerna har aldrig träffat den riktiga Onigashima Hikaru före bytet, och både Hikaru och Hinako är typ av androgina, så bedrägeriet fungerar.

Men Hikarus äldre bror Houou går också på Shishiku Academy och möter Hinako (i Hikaru-täckning) flera gånger, med början i avsnitt 9. Av någon anledning lurar förklädningen Houou också - han visar inga tecken på att vara medveten om att personen han är att prata med är faktiskt inte hans bror Hikaru.

Finns det en anledning till att Houou också luras av Hinakos förklädnad (annat än "tomten kräver det")? Vi kan, baserat på deras samtal i avsnitt 9, dra slutsatsen att Houou och den riktiga Hikaru har träffats tidigare (de uppfostrades inte separat eller inte), så det här är ganska konstigt.

1
  • Lurar det honom? Eller spelar han bara coolt och låter sin bild ha kul? (och förmodligen förenkla hans jobb genom att slå upp de döda vikterna) Jag tror att om han inte visste det, när hon kallar honom onii-chan var det en död giveaway. Jag har inte spelat spelet, men jag tror att han bara skämmer bort Hikaru i sin swapper. Också den peruken. Också den tröjalösa macho-bravaden.

Eftersom varje avsnitt av anime är mycket kort, är många detaljer utelämnade. I spelet nämns av andra och Houou själv att även om de är bröder, så bor de inte tillsammans och såg inte varandra mycket.