Anonim

Jerry Williams sjunger "Jamie T - If You Got The Money" -omslaget | ellesse Make it Music

Jag vet att spelen, manga och anime följer olika plotlinjer. Har det någonsin angetts i showen vem den starkaste Pokemon Master är? Är det Tobias eftersom han redan hade tagit 2 legendariska pokémon och det antyds att han förmodligen har mer och legendariska pokémon är de starkaste.

Till skillnad från Pokemon League-konceptet i spel där du kämpar mot eliten fyra efter att ha samlat 8 märken, i anime, tränarna efter att ha samlat 8 märken, tävla först i en Turneringen kallas Pokemon League och vinnaren får sedan delta i Champions League, där de tävlar mot Elite fyra och utmana sedan den nuvarande Pokemon Champion om titeln.

Anledningen till att nämna detsamma är att det måste betonas att utmana Elite fyra och även Mästare, är mycket mer komplicerat i anime. Därför blir de mycket skickliga och mycket mer övermäktiga än någon annan tränare.

Tobias är inte den starkaste tränaren i Anime. Detta kan lätt motbevisas av tre skäl

  1. Cynthia "Sinnoh-mästaren", framträder i Unova-serien efter att Tobias vann Sinnoh Pokemon League. Det uppgavs att Cynthia fortfarande var Sinnohs mästare. Jag tror att det skulle innebära att Tobias inte besegrade henne i strid.
  2. Tobias starkaste pokemon var troligen Darkrai med tanke på att han använde den mest. Detta besegrades av Ash's Sceptile som utan tvekan är en högnivå pokemon men det är inte nära styrkan hos en Elite Fours / Champions Pokémon. I samma serie ser vi Cynthia slåss mot Paul (En tränare med samma erfarenhet av Ash). Hans "Torterra", startpokémon som han använde och hans starkaste (med tanke på att han deltog i 3 Pokémon-ligor med den). slogs ut med ett enda slag av Cynthias Garchomp. Samma Garchomp besegrade också Flints Infernape, som enkelt pumlade Ashs Infernape och Pikachu. Jag tycker att det är rättvist att säga att Sceptile säkert inte är lika erfaren som Flints Infernape och till och med Pauls Torterra, men kunde ändå ta ut Tobias Darkrai. Denna typ av indikerar att Tobias Darkrai inte är nära Elite Four-nivå
  3. Under stridens gång uppgav Tobias att Draco Meteor från Ash's Gible skulle ha tagit ut någon av hans pokemon utom Darkrai. Ash's Gible är inte nära en Elite Four-lags pokemon. Detta visar igen att Tobias definitivt inte är den starkaste tränaren.

Om man skulle ta vissa onda lag i anime och ta kontroll över en legendarisk Pokémon skulle det sluta komplicera svaret för samma sak. Så bortsett från dem (med tanke på att Pokémon inte ägs tekniskt av dem och de så småningom tappar pokemon-orsaken till plot), skulle det lämna Elite Four och Champions.

  • Även om mästarna kan betraktas som starkare än elitfyra medlemmar är det verkligen möjligt för några få elitfyra medlemmar att vara starkare än mästarna i en annan region.
  • Men i slutändan skulle det starkaste tåget vara en bland mästarlistan, så nästa uppgift skulle vara att avgöra vilken av alla Pokémon-mästare i alla regioner som är den starkaste.

Svaret på samma skulle Främst vara opinionsbaserad eftersom vi inte riktigt har sett Pokemon Champions of Different Regions slåss ut. På samma gång, Typfördelar är inte lika signifikanta i anime, därmed eliminera den faktorn från en jämförelse.

Därför skulle svaret på din fråga vara a Nej. Eftersom vi vet att den starkaste tränaren är en bland mästarna, i anime, skulle den starkaste tränaren vara en bland följande lista:

  • Lans
  • Steven
  • Cynthia
  • Al
  • Diantha

1
  • Numera besegrades Lance faktiskt av Leon, Galar-mästaren, så det finns en ny kraftbalans att tänka på. Men då, strider i anime har vissa mycket specifika beslut ibland att det är svårt att dra slutsatser från utställningsslag. Det var singlar, 1 mot 1 strid med 1 Pokémon vardera, och det var inte ens Lances signatur Dragonite. Ibland handlar det bara om hur stark en tränare är i anime till uppenbar skicklighet, erfarenhet, viljestyrka och plottningsrustning, till skillnad från i spelen som kan mätas med siffror.
  1. Leon (världsmästare)
  2. Lance (andra plats)
  3. Andra mästare
  4. Raihan (topp 8 medlem)
  5. Tobias *
  6. Alain
  7. Aska
  8. Wallace (tidigare Hoenn Champ)
  9. Elite 4
  10. Brandon (gränshjärna)

Vi har ett tydligt svar på detta nu .... även om de flesta fans kommer att tycka att det är en besvikelse. Leon (galar champ) är officiellt den starkaste pokemon-tränaren i anime nu.I anime är han obesegrad och nuvarande titelinnehavare av VM-turneringen.

Lance var tvåa i föregående turnering. Så han är den näst starkaste efter Leon. Ny info om andra mästare har inte avslöjat ännu.

* Tobias fullständiga styrka avslöjades aldrig. Han kunde vara ännu starkare än vissa mästare. Alain besegrade redan Malva (e4) vilket betyder att han är starkare än en E4 i allmänhet. Och Ash med sitt bästa lag kan besegra Alain. Om de 2 är starkare än Elite 4, är Tobias lätt över E4. Tobias> Ash = Alain> = Elite 4

Tillgängliga rankningar i nuvarande MASTER CLASS (TOP 8) är:

  1. Leon (världsmästare)
  2. Lance (andra plats)
  3. ?
  4. ?
  5. ?
  6. ?
  7. Raihan
  8. ?

Så min gissning för TOPP 8 är:

  1. Leon
  2. Lans
  3. Steven
  4. Cynthia
  5. Al
  6. Diantha
  7. Raihan
  8. Wallace / Tobias
  1. Cynthia, "The Sinnoh Champion", dyker upp i Unova-serien efter att Tobias vann Sinnoh Pokémon League. Det uppgavs att Cynthia fortfarande var Sinnohs mästare. Jag tror att det skulle innebära att Tobias inte besegrade henne i strid.

Striden med mästaren behöver inte äga rum direkt efter att ha vunnit Pokémon League. Utmanaren kan utmana mästaren och striden kan äga rum senare vid en bra tid, som en gång när Cynthia kämpade mot en utmanare - jag kommer inte ihåg avsnittet, men jag tror att utmanaren vann ligan innan hon kämpade om titeln av "Champion".

  1. Tobias starkaste Pokémon var troligen Darkrai med tanke på att han använde den mest.

Du kan inte säga det på ett infall. Och folk sparar vanligtvis sina starkaste för de senare striderna. Han kunde ha haft mycket starkare Pokémon i reserven.

  1. Under stridens gång uppgav Tobias att Draco Meteor från Ash's Gible skulle ha tagit ut någon av hans Pokémon utom Darkrai

Jag kommer inte ihåg det; du kanske vill peka mig på avsnittet.

3
  • 1 Välkommen till Anime.SE! Tänk på att detta är en strikt Q & A-webbplats, inte ett diskussionsforum. svar är för att svara på frågan, inte för att kritisera andra svar.
  • Som svar på din 3: e kritik är avsnittet 189, och uttalandet är faktiskt att draco-meteor skulle ha fått Darkrai att svimma om den landade, bur Darkrai undvek den.
  • Skicka detta som en kommentar till det andra svaret, inte som ett annat svar.