Anonim

\ "INAUGURATION DAY \" - En dålig läppläsning av Donald Trumps invigning

Jag har sett alla avsnitt på Crunchy Roll (SAO och ALO) och jag tror att jag saknade något.

Karaktären Yui agerar som om hon är Asuna och Kiritos barn. Jag kommer inte ihåg Yui i SAO-bågen, men kanske saknade jag det.

När fick Asuna och Kirito ett barn? Hur fick det barnet speciell tillgång till systemet?

0

Yui är verkligen en del av SAO-bågen - hon framträder ganska framträdande i den.

Hon hittas av Kirito och Asuna och de "adopterar" henne i SAO, men hon visar sig inte vara exakt vad hon verkar vara.

Hon är faktiskt ett program. Ett program för psykisk hälsa (som inte har rätt att göra sitt jobb när SAO låstes). Detta förklarar hennes speciella systemåtkomst och kunskap.

3
  • Kan du peka på det första avsnittet hon dyker upp i? Jag vill se det igen.
  • 3 @DavidStarkey - Avsnitt 11 och 12 är de viktigaste för Yui.
  • Du kan också läsa berättelsen i Volym 2 av ljusroman, "Morgonduggflicka". Historien om Yui finns på 1 och 22 våningar (efter att Kirito & Asuna gifte sig).

På grund av sin programmering är hon på något sätt sentimental vilket gör det möjligt för henne att vilja vara en del av en familj och stanna hos Asuna och Kirito.

Frågan är redan besvarad men jag kommer att försöka förklara mer detaljer ...

Både spelet och NerveGear skapades av Akihiko Kayaba.

så vi kan säga att kardinalsystemet och Yui skapades också av Akihiko Kayaba.

Yui var programmerad för att förstå och lära sig mänskliga känslor och mental hälsa men senare var Yui låst för att bara läsa och inte har någon tillgång till systemet för att hjälpa människor att logga ut om det påverkar deras hälsa. medan hon läste alla psykiska hälsa fann hon att det finns två mänskliga Kirito och Asuna som var glada och njöt av sitt liv i denna virtuella värld och alla andra är rädda för döden och vill bara gå ut ur det här skitliga spelet. några av dem tappar till och med hoppet och begick självmord. Så Yui vill vara en del av Asuna och Kirito. hon mötte dem medvetet för att gå nära dem. När de hittade henne trodde de att hon bara var ett förlorat barn, de försökte hitta sina föräldrar men senare under en strid i fängelsehålan räddade Yui Asuna och Kirito (hon var ett odödligt objekt i spelet och besegrade mycket högt nivå monster med lätthet) Cardinal var AI-programvara för och kan erkänna att Yui programmerad har något fel så de bestämde sig för att radera henne. Men kirito spelar och smart flyttar och sparade henne all data i sin SAO-profil. På grund av att Yui Kirito kunde förstå verkligheten hos Akihiko Kayaba som spelade en ledande roll i nr 1-klanen i spelet bara för att få folk att lura (han var också ett odödligt objekt, det är därför kirito-förlustduell mot honom) senare när kirito vann svärdkonst han fick reda på 300 personer som fortfarande inte väcktes av spelet inklusive Asuna. senare fick han reda på bilden av Asuna i ett annat RPG-spel. Han började spela det spelet i sökningen Asuna och han fick reda på att spelet har alla sina tidigare data och färdigheter inom svärdkonst online utom föremål. så han försökte ta reda på Yui-data i sin profil. efter att ha hittat hennes data aktiverade han Yui tillbaka. som läste all information om detta spel och berättade för honom att det här spelet har kopieringsdata av SAO och förvandlat sig till pixie så att spelet inte kan hitta om henne. Yui berättade också för Kirito att hennes data nu sparas i det lokala minnet av Kirito nervgear.