Anonim

Nightcore -Impossible (Rock Version) (Lyric)

Under de senaste episoderna av Gun Gale Online, det visades att Pito hyperventilerade och borde ha kastats ut ur spelet, men det gjorde hon inte.

Det diskuterades att hon kunde använda ett NerveGear, men detta utarbetades aldrig.

Nämns mangan eller andra källor om Pito verkligen hade en NerveGear? Eller bara en modifierad version av den nya?

3
  • Hon använde nervutrustningen avsedd för det ursprungliga Sword Art Online-spelet, det som har förmågan att döda dig.
  • Men varför dog hon inte när hon dog i spelet för LLenn?
  • Eftersom den inte hade säkerheten, kopplar du bort autofunktionerna i andra generationens amusfär, vilket i grunden är ett modifierat nervdrag med säkerhetsfunktioner. Du kan fortfarande använda ett nervutrustning för att ansluta till hela dykspel, sett av kirito att kunna använda det för att spela ALO.

Hon använde den ursprungliga Sword Art Online Nerve Gear, som hade förmågan att döda dig.

Skillnaden med Nerve Gear och Amusphere är de säkerhetsmekanismer som läggs på Amusphere för att förhindra att programvaran dödar dig genom att inducera höga spänningar i din hjärna. Det är också därför Pito inte matades ut automatiskt vid hyperventilering.

Ja, Pito med Nerve Gear kan fortfarande döda henne, men GGO har inte funktionen att steka din hjärna när du dör ... (duh) som SAO gjorde

4
  • Så var hela spänningen i att hon "faktiskt dör" om LLENN inte bara tävlade med en stor röd sill? Med tanke på ditt svar leder det mig till att tro att det inte fanns någon faktisk risk för död än hjärtsvikt på grund av adrenalin
  • 2 Faktiskt, vad hon sa var "om hon dog kommer hon att döda sig själv" så risken var att om hon dog i spelet skulle hon skada i verkliga livet. Så nej det fanns ingen verklig risk för död förutom att du vet ... hon är lite psykopatisk.
  • Det ser ut som om jag saknade den biten. Jag kanske bara inte läste tillräckligt snabbt. Tack för att jag rensade min nyfikenhet
  • 3 Anledningen till att hon inte dödade sig själv när llenn dödade henne var att de lovade att möta IRL om llenn slog henne. Och då kunde hon ha en chans att övertyga henne annars när de möts.