Anonim

Dragon Block C 1.7.10 UPPDATERING: Nya Aura, Kaioken, Majin Buu Saga tillagda, och hur man installerar Mod!

I Dragon Ball Z, efter fusion, vem kontrollerar sinnet och kroppen? Är det båda eller en enda person?

0

Det finns flera typer av fusion. För de flesta av dessa kontrollerar den mer dominerande / starkare individen sinnet och kroppen.

För Piccolo och Nail gjorde de det Namekian Fusion, Piccolo var den mer dominerande. Det fanns också Cell and the Androids. Cell smält med dem av en typ av fusion som kallas Absorption. Det fanns också den permanenta fusionen av Supreme Kai och hans tjänare Kibito genom att använda Potara örhängen. Supreme Kais personlighet var den som stod ut efter det. För Dragon Ball Super ser vi också Kale och Caulifla smälta in i Kefla som faktiskt bara verkar ärva Cauliflas personlighet.

I den normala fusionen, den som du mer än troligtvis frågar om, den som kommer efter att du initierat Fusion Dance. En ny varelse skapas från båda individerna. Denna varelse kommer ..

kombinera båda deras attribut, från styrka och hastighet till reflexer, intelligens och visdom. När den smälts ordentligt har den skapade singeln en häpnadsväckande maktnivå, långt utöver vad endera säkringarna skulle ha haft individuellt.

Så ingen av säkringarna kontrollerar sinnet efter den normala fusionen. Det skapade efter är en kombination av båda deras individuella attribut och kan som sådan tänka själv.

10
  • Kombination med Potara-öronen kommer att ge ett liknande resultat, när det gäller personlighet, som med fusionsdansen
  • Så vem kontrollerar kroppen av GOTENKS?
  • 2 @HariNandha Läs svaret igen. Gotenks är en helt annan individ skapad från dem båda. Så det gör varken Trunks eller Gohan.
  • @iKlsR Du menar Goten, inte Gohan. ;)
  • för fusionsdansen kan du lägga till att upp till fem personer kan smälta på samma gång så att den nya varelsen är mer adekvat än en "dominerande personlighet"

Fusionsdans = en helt ny varelse. Och så långt örhängen går beror det på.

Om en person är mycket mer dominerande i makt och personlighet, förblir de vem de är och har fullständig kontroll över den nya formen (gamla Kai och Kabito Kai), men om båda fusees är lika i makt och dominans av personlighet, så liknar till dansen kommer en ny varelse att skapas helt. Du kan se om detta inträffar om du kan höra båda säkringens röster (Vegito).

Det är en helt annan person, t.ex. x + y = z.

Så det är inte endera.När de väl har smälts samman bildas en ny supermakt.

Om du kommer ihåg vad Trunks säger till Pam när Goku och Vegeta smälts samman, kommer han att säga att de båda inte är två olika enheter. De är en varelse :)

1
  • 1 Välkommen till Anime & Manga! Överväg att redigera ditt svar för att inkludera mer information, nämligen några källor för din information. Lyckligt svar ~

Ingen, en gång smält. Han eller hon är en helt annorlunda person, med en helt ny personlighet och allt.

Ett undantag skulle vara den Namekianska fusionen.