Anonim

VI HITTA GULD !!

Idag när jag läste "Mushoku Tensei" konfronterades jag än en gång med en karaktär med (enligt min mening) en vansinnigt stor bröstkorg. Det nämndes till och med att det lätt kunde vara en J-storlek.

Jag förstår att det naturligtvis kommer att finnas någon skillnad per person i deras preferenser i storlek. Men med tanke på att en D-kopp redan anses vara "stor" där jag bor, skulle en J-storlek anses vara galen. Därav min fråga: Varför avbildas ofta animeflickor med en enorm bröstkorg?

Är detta bara en annan del av kulturgapet mellan västländerna och Japan? Eller fungerar det kanske som en extra försäljningsplats mot ett specifikt fandom?

3
  • 10 J storlek = Japan storlek.
  • Boobs are just a substitute for butts! When asked if I prefer the original or substitute OF COURSE I PREFER THE ORIGINAL!
  • @AyaseEri Ja, de flesta förstår inte att det finns olika kläder / skor / underkläder för USA / Europa / Japan / andra områden. Med det sagt finns det några japanska kvinnor i AV-industrin idag som ser ut som om deras genetiska kod var anime-baserad. Hitomi Tanaka är ett bra exempel.

Eftersom vissa människor gillar kvinnor med stora bröst. Som vanligt överdriver anime; det kan inte bara ha en kvinna med stora bröst, det måste ha en kvinna med löjligt gigantiska bröst.

Detta är inte enbart en japansk sak. Egentligen skulle jag hävda att det härstammar från amerikanska medier som exporterades till Japan. I USA anses stora bröst ofta vara mer attraktiva. Det förmodade idealet för amerikanska unga mäns fantasier är 36D-24-36: 36 tum runt bröstet, koppstorlek D, 24 tum runt midjan, 36 tum runt höfterna ("timglas" -formen). Det finns till och med artiklar som använder dessa tre storlekar som en förkortning för tyrannin i samhällets skönhetsstandarder.

Symbolen för denna skönhetsstandard i amerikanska medier är Jessica Rabbit från Vem ramade in Roger Rabbit?

Kvinnor med stora bröst är också vanliga i amerikanska serier:

Anime och amerikanska serier tenderar båda att överdriva allt, så i huvudsak valde de att ha stora bröst och överdrivit det massivt, så att karaktärer har J-cup-bröst. (Amerikanska läsare, kom ihåg att en japansk J-kopp är en amerikansk H-kopp.)

Japan får massor av amerikanska medier, så det har funnits gott om möjligheter för denna amerikanska kärlek till stora bröst att sippra in i sin kultur. Min teori är att den började under USA: s ockupation med pinup-affischer som fördes över av militärerna:

Sedan uppdaterades det med varje Hollywood-film som visade män som lustade efter kvinnor med stora bröst.

På tal om Jessica Rabbit har Cracked en intressant teori om psykologiska och evolutionära skäl till varför animerade kvinnor med löjligt överdrivna bröst tilltalar tittarna. De är uppenbarligen en humorwebbplats och inte en peer-reviewed vetenskaplig tidskrift, så ta den med ett saltkorn.

5
  • 7 Wow, det här är ett oväntat kvalitetssvar för en fråga om bröst
  • 17 @ThePickleTickler Jag strävar efter högsta möjliga kvalitet på alla mina svar. Även de om bröst. Framförallt de om bröst. Jag tar bröst mycket seriöst och strävar efter högsta kvalitet i diskursen när bröst är ämnet.
  • Alla hagel Oppai-sensei !!
  • @NZKshatriya Jag antar att nu när mitt högst röstade svar på webbplatsen handlar om bröst, måste jag äga den titeln.
  • @Torisuda Åh kära gudar jag kan inte sluta skratta.