Anonim

Bag of Bones - Guy Clark

I Epilogue-avsnittet av UBW, vem är killen som Shirou passerar i Clock Tower som han nämner att han känner igen? Är hans utseende betydande i alla fall? Gilla Luvias eller Wavers utseende (som El-Melloi II)?

1
  • den enda andra personen han kan vara är Mikiya Kokutou men medan Kokutou har en bättre anledning att vara vid Clock Tower (för att se sin syster om hon gick sina separata vägar med Touko), liknar Shirou i termer av att sätta sig skadligt även när han inte förstår vad han är uppe mot och har samma typ av hår som två gånger tillsammans med klasser, är Kokutous ögon blåa och med den aktuella bilden verkar de vara bruna

Det verkar vara två gånger H. Pieceman eller någon som ser ut som honom åtminstone.

När det gäller varför de bestämde sig för att visa honom ... Jag är inte säker, men ...

Det verkar som om han och Shiro (eller snarare EMIYA) delar några gemensamma synpunkter på krig (föräldralösa av konflikt), men kom definitivt till andra slutsatser om vad man ska göra.

3
  • 4 Man, Nasus känsla för att namnge vita människor är säkert något. "Waver Velvet"; "Bazett Fraga McRemitz"; oavsett vad Sola-Uis fullständiga namn är; och nu "Twice H. Pieceman". (Några killar på reddit föreslog att detta var, oavsett anledning, Tohno Shiki, men denna Pieceman-karl verkar som en mycket närmare match.)
  • @senshin Sant, men jag kan inte låta bli att tro att Twice faktiskt är ett ganska anständigt klingande namn. Jag önskar att jag hade en vän som heter Twice.
  • @senshin Sola-Ui Nuada-Re Sophia-Ri. Jag tror att den tar kakan.