Anonim

16 tatueringar du förmodligen inte borde få

Varje gång han får dödliga slag ser hans reaktion ut som om han är i smärta men när han kämpade mot nålen på de sex svarta riddarna, till och med med en nål i hela kroppen, kunde han fortfarande besegra sin fiende genom att krama den till döds utan att bortse från nålar i hela kroppen.

Har ungdomens fontän förmågan att göra hjulhjulet immun mot smärta?

Ja, han känner smärta, men oftast tenderar han att njuta av det, särskilt när han kämpar med kaptenen. Se säsong 2 avsnitt 2 som fick namnet "Futari no Ken'ka Matsuri".

1
  • 4 Det kan vara klokt att förklara eller utöka det avsnitt du citerar, om Ban säger något särskilt om att känna smärta i avsnittet skulle ett citat vara mer anmärkningsvärt än att ha någon som är nyfiken skura ett 20-minuters avsnitt efter det

Ja, han känner smärtan, men det gör honom på något sätt starkare. Som vanliga människor blir vi naturligtvis lite starkare efter att ha fått smärta. Men på grund av hans odödlighet får han mycket makt.

Ban har en form av odödlighet som gör att han känner smärta, men hans "livskraft" minskar inte. Smärta får oss att känna oss starkare, som när du tränar. Du känner smärta orsakas av tillfällig skada på muskelkontraktila proteiner och / eller muskelsarkolemma. Detta bygger upp styrka. Så Bans makt växer med den mer skada han tar.