Anonim

Efter att hans parasit helt läkt hans hjärta och förnyat armen, förlorar Migi några förmågor utom förmågan att lokalisera andra parasiter när han sover?

Jag antar att du vet det redan, men för att vara tydlig tappar Migi inte bara förmågan att lokalisera andra parasiter när han sover, han är helt vilande och kan inte vakna och reagera på fara under sömnen. Informationen om hans svagheter ges av Migi själv på sidan 190 i volym 2:

Intressant nog kunde en 70% Migi fortfarande känna andra parasiter inom en radie av 300 meter efter händelsen (till exempel i volym 3 upptäckte han närvaron av parasitmördaren 300 meter bort) och en 30% Migi inuti Shinichi gör det också möjligt för Shinichi att se 300 meter långt, så jag ser ingen förlust i varken kraft eller förmåga av Migi efter hans "skada".

Slutsatsen är att Shinichis parasit Migi inte lider av brist på makt på grund av hans "skada" förutom den svaghet som Migi nämner i bilden ovan.

3
  • Det är ett stavfel, eller kan Migi verkligen känna andra parasiter inom 300m även när han är i 30% -läge? Och vad menade du med "30% Migi inuti Shinichi"?
  • @HashiramaSenju Jag menade efter händelsen, när Migi var vaken, kände han mördaren 300 meter bort. Det kan vara ett stavfel eftersom det finns en scen jag minns där Shinichi flyttade för att bo närmare det sjukhus som hans pappa befann sig på eftersom han tvivlade på om Migi kunde känna sin art ungefär 300 meter bort. När det gäller 70% och 30% av Migi hoppas jag att jag inte hade avslöjat (ganska mindre) spoilerinformation för dig, men han förklarade senare att 30% av honom var oåterkalleligen förlorad i Shinichis kropp, så jag använde 70% av Migi att mena Migi efter att han utförde operation på Shinichi.
  • Redigera sedan din fråga. Du kan förstöra så mycket du vill så länge du markerar det avsnittet som en spoilers.

Efter att ha blivit 'blandad' med Shinichi blev Shinichi mer parasyte-liknande, medan migi blev mer mänsklig. Detta fick honom att gå in i "djupt viloläge". När han är i det här läget kommer han inte bara att kunna hitta andra parasiter, han kommer inte ens att kunna hjälpa Shinichi om han är i en farlig situation