Anonim

Sasuke Sharingan | Shinobi Life | ROBLOX | iBeMaine

Hur kan Obito kombinera fyra olika naturomvandlingar, om han knappt lyckades kontrollera Juubi inuti sig?
Att använda avancerade tekniker och naturtransformationer behöver fokusera på chakramanipulation, så hur kan han göra det?


Obito använder de 4 olika naturomvandlingarna


Obito lyckades knappt kontrollera Juubi

2
  • Kanske användbart: anime.stackexchange.com/questions/304/…
  • Min nuvarande teori är att den faktiskt inte kombinerar fyra element (och att det tredje är fel), utan faktiskt är Yin-element. Chakrastaven ser misstänksam ut som Pains stavar, bara de fungerar annorlunda (förstör snarare än genomborrning och kontroll). Oavsett är det en bra fråga. +1

Obito är Jinchuuriki av de tio svansarna. Efter att Uchiha + -blodet hade Rinnegan och Mangekyo Sharingan + tränades av Madara själv, skulle Obito ha överträffat alla levande ninja i teknik och chakradjup, liksom naturlig talang. Man sa till och med en gång att han var densamma som "Sage of the 6 path".

6
  • Man sa till och med en gång att han var densamma som "Sage of the 6 path". - något bevis på detta?
  • ex1.unixmanga.net/onlinereading/?image=Naruto/Naruto%20c638/…
  • Nåväl, det sades att han var samma som Sage of Six Paths av Madara, efter att han blev de tio svansarnas Jinchuuriki. Jag skulle inte säga att Obito överträffade någon levande ninja i chakradjup (vad är det ens?) Eller naturlig talang. Att ha Juubi och Rinnegan borde dock räcka för att ge användaren alla 5 elementen och kombinera dem? Det är nog en av Juubis förmågor? Eller det kan vara så att tekniken inte är en elementfusion utan snarare Yin- eller Yinyang-element. Läs min kommentar till frågan.
  • 1 @Elemecca: Yin och Yang skiljer sig från Elemental five. De är inte relaterade till elementcykeln och de är unika på egen hand. Så mycket förklarades redan.
  • 1 kan detta relateras till de abiliter som erhållits från svansdjuret. Till exempel kan naruto läka människor genom att använda nio tailed rävens chakra. Genom att rita en analogi kan vi säga att Obitos förmåga att kombinera fyra chakraelement kommer från att bli jinchuriki för det 10-tailed odjuret. Till och med naruto hade inte fullständig kontroll över det nio tailed odjuret när hans chakra fick träelement att få liv.

Se kapitel 375 i mangan, sidan 11. Jiraiya säger att en som innehar Rinnegan kan använda alla sex chakranaturer. Dessutom är det ingen medelprestanda att kontrollera tio-svansar, med tanke på att det sannolikt kommer att vara minst tio gånger så svårt att kontrollera som ett normalt Tailed Beast, vilket i sig knappast är något som en skicklig shinobi inte tänker två gånger på. Jag gissar också att kontroll av Tailed Beasts inte kräver manipulation och kontroll av chakra, utan snarare viljestyrka och beslutsamhet - vilket Naruto själv visar.