Anonim

Nyheter i Excel 2013: Flashfyllning, funktioner, datamodell, PowerPivot, nya diagram, tabellskärare ..

Medan du tittar om Evils blommor, Jag märkte denna karaktär i avsnitt 2:

Karaktären till vänster slog mig som väldigt udda - hon har flätor (vilket normalt skulle föreslå en kvinnlig karaktär), men hon har också kakor, som verkar vara mer eller mindre bara något män bär. (Jag antar att karaktären är kvinna från röstskådespelaren som spelar just det ögonblicket.) Dessutom, om karaktären var inte kvinna, det skulle vara konstigt för en skola att låta honom ha flätor.

Reddit föreslår att den här karaktären också förekommer i mangan, så är det bara avsiktlig karaktärsdesign snarare än ett fel inom konsten? Om så är fallet, vem är den här karaktären och finns det något (t.ex.personlighetsdrag) som kan förklara denna udda frisyr? (Jag har inte läst mangan än, och kan därför inte leta upp det här.)

Uppdatering: Jag kom ihåg att jag såg några videofilmer av live-action-inspelningen som den rotoskopade animationen tydligen kom från på YouTube, så jag kan försöka gräva ut det för att se om jag kan få en bättre uppfattning om vad som händer här. Vid en andra anblick slog flätorna mig som lite udda när det gäller utformningen av ändarna (man förväntar sig vanligtvis att håret tunt ut något och eventuellt böjer sig lite), så det tänkte mig att detta kan vara användbart.

Uppdatering 2: Efter att ha läst hela mangan kunde jag inte hitta en karaktär med identisk design. (Från uniformen - märk att karaktären här bär en båge istället för slips - det verkar säkert att de förmodligen är kvinnliga.) Men jag märkte en förmodligen kvinnlig karaktär med mycket kort hår (för en tjej) det var i motsvarande kapitel i mangan. Jag kommer inte ihåg om karaktären hade på sig en kvinnlig uniform men kommer att slå upp den senare när jag har tid.

2
  • Jag ser ingen som ser ut som henne i mangaens första volym. Hon kunde dock ha dykt upp senare, med tanke på att anime inte är en panel-för-panel-anpassning av mangan.
  • Jag vet inte varför de bestämde sig för att designa en karaktär som den här, men den lades inte till i animeringsfasen - här är ett live action-skott innan det blev rotoscoped i.imgur.com/Zg4jsAo.jpg

Som nämnts i min kommentar verkar detta inte vara ett animeringsfel. Aku No Hana är rotoscoped, vilket i huvudsak drar över live action-sekvenser. Här är en bild från innan den animerades:

Jag antar att det var avsiktligt om de hade den här karaktären klädd så. Jag har inte sett den animerade showen, men karaktären visas definitivt inte i mangan, efter att ha läst den själv också.

Bara en gissning, men kanske var det för att uppröra en karaktärs fulhet eftersom animatörerna inte kunde göra det så enkelt med tekniken?

Så ja det verkar bara vara bisarr karaktärsdesign. Speciellt eftersom karaktären knappt dyker upp i anime och bara har en enda rad.

2
  • Det är vettigt, även om det är en konstig sak för mig: som du har sagt, det finns ingen motsvarande karaktär i mangan, och dessutom verkar det som en konstig sak att betona en mindre karaktär i ett klassrum av annars normalt utseende människor.
  • Jeeez rotoscoping verkar super dyrt.

Jag tror att jag hittade henne, det finns i kapitel 13

1
  • Den till höger? Kan du förklara varför du tror att det är samma karaktär? Jag ser inte likheten. Om de har samma karaktär, var designförändringen avsiktlig eller av misstag?