Anonim

[Ingen kommentar] River City Ransom (Co-Op) - # 11. Toppen av livsmedelskedjan

När jag läser mangan kan jag inte låta bli att undra var vår favoritlärare Onizuka får sin omänskliga styrka ifrån? Han har överlevt: att falla från skolans översta våning, skjutas tomt, slås i huvudet och många fler. Är det på grund av hans glansdagar som motorcykel gangster? Eller är det på grund av hans stridsanda och vilja ensam? Utan hans styrka skulle historien ha slutat mycket annorlunda.

2
  • Han är gjord av järn
  • @noko: Det går någon annans liv igen.

Onizuka kan betraktas som en stark man. Detta är inte den starka atletens variant av starkman, även om han kanske kvalificerar sig, utan mer av den naturliga typen. Som beskrivs här är en stark man inte nödvändigtvis någon som deltar aktivt i bodybuilding. Det kan också vara någon med perfekt symmetri eller storlek, eller de som har explosiv kraft och kraftfull greppstyrka.

I Onizukas fall, även om det inte är riktigt stort, är en tidigare cyklist som har ägnat (från och med tidslinjen för GTO) nästan hälften av sitt liv till strider. Hans erfarenhet är nästan besläktad med en heltids MMA weltervikt eller medelvikt fighter genom att han slåss och utsätts för brutal fysisk aktivitet nästan varje dag. Detta gör honom, åtminstone, mycket starkare än en bra andel av befolkningen i stort.

Medan hans uppenbarelser uppenbarligen är lite överst i det att han överlever dem nästan oskadd (detta behöver uppenbarligen upphäva misstro), men mänskligheten har också visat att de har uthållighet och styrka. Fallande och peka tomma skott mot huvudet har övervunnits av vissa, men den resulterande skada har naturligtvis varit i varierande grad.

1
  • 1 Jag skulle vilja tillägga att i Ep 5/6 i animationen bryter han armen för att spara en elev från att hoppa från taket. Så han är inte okrossbar.