Anonim

#BlackZetsu Fun | #EndingNaruto Ultimate Ninja Storm 4 Walkthrough på hindi | Välgörenhet | Indien Live

Gjordes Black Zetsu av Kaguya hela tiden? Eller skapade Madara (som var hennes reinkarnation) av misstag sin vilja, som en gång smälter med Madara blev Kaguya igen?

4
  • Är madara reinkarnation av Kaguya? Jag tänkte, han är reinkarnation av Indra.
  • Tja Indra är reinkarnationen av kaguya.
  • hur säger du Indra är reinkarnationen av kaguya ??
  • Tyvärr har namnen blandats. Jag vet vad du säger nu lol.

Black Zetsu skapades av Kaguya tsutsuki strax innan hon förseglades som tio-svansarna av sina söner. Black Zetsu skapades från testamentet från Kaguya tsutsuki. Med målet att återuppliva Kaguya tsutsuki, manipulerade Black Zetsu Indra och hans ättlingar, Uchiha-klanen, tillsammans med Asuras ättlingar, Senju-klanen, i ett försök att få en av dem att väcka Rinnegan. Madara Uchiha lyckades så småningom att göra det, och Black Zetsu började i hemlighet manipulera händelser för att få Kaguya att återuppstå. Han lyckades när han hade rennigan och tillräckligt chakra för att göra det.

Black Zetsu skapades av Kaguya tsutsuki innan hon förseglades som tio-svansarna av hennes söner, Hagoromo och Hamura.

När Madara var på väg mot döden trodde han att han hade skapat Black Zetsu genom att införa sin vilja i hälften av White Zetsu och att hela Zetsu delvis var hans klon.

Det skapades inte av Madara. Zetsu fick bara se ut så. Zetsu är en levande chakra manifestation av Kaguyas sista utväg, och han är i grunden en produkt av det svarta masschakrat som innehåller alla element + Ying och Yang chakra, vilket i grunden är anledningen till att han kan tänka. Hon skapade det som en självmanifestation i en form av chakra, och han manipulerade Madara till att tro att det var hans skapelse så att han kunde sätta i gång händelserna som senare skulle kulminera i Kaguyas reinkarnation.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser för att stödja ditt svar.

Black Zetsu skapades av Madara men det är manifestationen av Kaguyas vilja. Dess mål var alltid att återuppliva Kaguya och följaktligen manipulerade den Uchiha-klanen genom att göra ändringar i den dolda stentavlan. Tänk på det som Kaguyas vilja att återvända medan hon förseglades in av sina söner som tog upp en humanoidform under två generationer.