Anonim

Naruto vs Jinchuruki och Tobi Final Fight [ENG]: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3

Efter att ha sett den sista striden mellan Naruto och Sasuke och Naruto Uzumaki avsnitt slutade jag titta på serien för att jag trodde att den var över. Nu ser jag att det finns cirka ~ 15 avsnitt till.

Är episoderna efter 479 - Naruto Uzumaki (480-500) kanon? Eller är dessa avsnitt några fyllmedel efter själva handlingen?

3
  • Frågan ställer specifikt avsnitt 480+ som inte nämns i det gamla besvarade. Kanske den ska uppdateras då.
  • @Proxy det finns ett svar som länkar till den fyllnadswebbplats du nämnde, jag håller med om att svaret kunde och borde uppdateras dock.
  • ah jag kollade inte länkarna, bara svaret.

Ja, de är fyllare (ja, åtminstone jämfört med mangaversionen) eftersom mangan slutar efter deras kamp och vi fick bara ett kapitel till i framtiden när både Naruto och Sasuke har blivit föräldrar. (också fick vi en snabb titt på andra karaktärer).

Några av episoderna (483+) visar viss flashback för karaktärerna som vi inte kände till tidigare men de visades aldrig i mangan förut, så om du följer mangan anses de fortfarande vara "fyllare". Och det finns också ogräs: P.

Hur som helst är situationen på dem inte 100% tydlig, jag antar att det beror på hur du definierar fyllmedel för dig själv.

Här är en lista som kan hjälpa dig lite.

https://www.animefillerlist.com/shows/naruto-shippuden