Anonim

Byron Talbott's Bermuda Culinary Adventure: Sustainable Farming

Jag letar efter en gammal anime (från minst 10-15 år sedan) som liknar Conan Doyle 'Lost World.

Besättningen på ett fartyg hamnar i en förhistorisk värld (kommer inte ihåg hur). Denna värld styrs av präster som är emot teknik. De använder dinosaurier för arbete. Det finns också något som "motståndet" som är mot den nuvarande regimen som prästerna infört. Besättningen på detta fartyg fastnar i denna konflikt.

Denna värld är dock inte utan teknik, mycket avancerad teknik (kommer inte ihåg sammanhanget, kanske en främmande ras) som oändliga strömförsörjningar, men det är olagligt att använda den och vem som gör det gör det i hemlighet.

Jag såg bara de första episoderna av denna anime, jag vet inte hur historien går eller hur den slutar. Några idéer?

Kan det vara Ky ry B kenki Jura Tripper?

Från anime News nätverksöversikt

På en skolbåttur transporteras femton barn i olika åldrar mystiskt till en annan värld där dinosaurier fortfarande strövar. När de försöker återvända hem möter de pratande dinosaurier, revolutionärer, pirater, en prinsessa och primitiva forskare. Dessa osannolika allierade hjälper dem att fly från soldater, banditer, onda dinosaurier och fanatiska präster. Aggressivitet mellan de två äldsta pojkarna leder till en splittring i ledningen och en lömsk dubbelkorsplottning. Osannolika romanser blommar i denna spända atmosfär, och gruppen lär sig att var och en har styrkor som kan hjälpa dem att komma hem, om de arbetar tillsammans. Lös baserat på boken Deux ans De Vacances, av Jules Verne 1888.

Och från en sammanfattning från Wikipedia

När de försöker hitta en väg hemifrån lär sig barnen mer om den nya världen de befinner sig i och upptäcker att människor och dinosaurier lider av förtryck av kungen samt kyrkans förbud mot vetenskap. De hamnar i konflikt med general Mosar som är intresserad av deras avancerade teknik och därför måste fly från kungens armé liksom prästerna som försöker fånga Zans, som för övrigt är son till White Wing, den berömda men passerade ledaren för uppror.

Showen sändes 1995 och består av 39 avsnitt.