Anonim

Topp 10 starkaste Logia Devil Frukt i ett stycke

Vilken typ av Logia kan besegra en Haki-användare?

Vissa Logia-användare är svåra att besegra. Flottadmiral Sakazuki aka Akainu och Tidigare admiral Kuzan aka Aokiji är några exempel.

Det finns inget sådant som en Devil's Fruit som automatiskt slår en Haki-användare. Användningen av Haki är för att kunna komma i kontakt med en fruktanvändare av Logia-typ. Detta möjliggör en "rättvis" kamp (i den meningen att en person inte i sig är orörlig). Det finns dock ingen frukt som förnekar Haki (eller åtminstone bland de frukter som har avslöjats).

Ur det andra perspektivet, med Haki tillåter bara Haki-användare att ta kontakt (eller röra) Logia. Det ger dem inga anti-Logia supereffektiva färdigheter.

Med andra ord kan alla Logia slå alla Haki-användare, eftersom kampen i huvudsak handlar om bättre färdigheter (såvida vi inte letar efter specifika kombinationer)

Den enda Logia-förmågan som har bevisat att ha besegrat - nej KO'ing Haki-användare är Gas-Gas ingen Mi, förutsatt att den används med ett överraskande element. Du skulle komma ihåg att Ceaser KO'ed både Luffy och Smoker genom att beröva dem syre.

I framtiden kan vi förmodligen se Logias förmågor som varm plasma eller gammastråle, som möjligen kan tränga igenom Haki.

På sätt och vis kan Soru Soru no Mi. Det är inte logia, utan paramecia.

Andra svar ger redan hur logia kan slå haki-användare, men denna djävulsk frukt kan göra haki värdelös mot dem.

Djävulens fruktanvändare själva är inte automatiskt immuna mot haki men föremålen med själsfragment inuti är immuna mot haki-attacker. Visst kan homies (föremål och djur som har antropomorphiserats av Soru Soru no Mi) som King Baum enkelt klippas med enkelt svärdattack. Men med tillräckligt kraftfull själ som Prometheus, en massa komprimerade lågor, är helt immun mot Luffys busoshoku-haki-attack

Kraftfullt som det verkar kan även Prometheus skadas av Brook. Förmodligen inte på grund av hans haki utan på grund av djävulens fruktkompatibilitet. Brook, en själskung, kan angripa själen direkt.