Anonim

Eiichiro Oda Drawing Luffy and Chopper från ONE PIECE

Jag skulle vilja veta om det finns andra mangakor som Eiichiro Oda som gör ett illustrationsomslag av ett specifikt kapitel för att vara som en sidobild, och det är verkligen som en kanonberättelse, även om det bara är en sidohistoria, till exempel den här:

  1. CP9 Sidhistoria
  2. Buggys efter strid

Är detta riktigt vanligt i mangaindustrin? Om ja, finns det en annan mangaka som gör denna typ av "ovanlig" sidohistoria? Och är Eiichiro Oda den som startade den här typen av saker?

4
  • Många stora mangaka gör detta, inte bara Oda. Masashi Kishimoto från Naruto och Tite Kubo från Bleach har gjort detta.
  • @ EroSɘnnin gjorde han (oda sensei) den första mangaka som startade den här trenden? ?
  • Tja, det är säkert en vanlig trend. Men jag håller inte med citatet om att Oda var den första mangaka. Om du tittar på listan över berömda manga skulle Akira Toriyama, som skapade Dragon Ball, betraktas som den figur som alla (inklusive Oda) ser upp till.
  • Så nej, det var inte Oda som startade trenden. One Piece eller Dragon Ball var inte den första mangan utan snarare de som fick internationellt erkännande. Det fanns gott om manga och skapare innan Oda ens började.