Anonim

Harry Potter förutom att den är skriven av en AI

I One Punch Man manga, Saitama visas ofta och läser nyligen publicerad och populär manga. I anime kan du ofta se hans bokhylla fylld med manga.

Jag misstänker att designen kommer från riktiga mangaserier, men jag är inte väl insatt i utseendet på mangarygn, och jag kan inte heller läsa den suddiga texten på ryggarna.

Finns det någon aning var serier / serier kommer från?

3
  • Kan vara en parodi på befintlig manga, den tydligaste ryggraden på nedre hyllan läser (Shonen Yonde) som är en parodi på (Shonen söndag tidskrift)
  • Jo, Yusuke Murata ritade twitter.com/HxHSource/status/954055097524273152 för att fira Yoshihiro Togashis 50-årsdag. Bortsett från HXH-referensen verkar den första bunten med böcker på första hyllan åtminstone för mig som en hänvisning till Dragon Ball.
  • Även relaterad från Yahoo! Svar och Yahoo! Chiebukuro (japanska): den första serien på översta hyllan ser ut som att göra en bild av en drake (kan vara drak boll enligt Garys kommentar), nästa serie verkar från ero love-comedy, den andra hyllan har serier av (både fiktiv titel och författare). Resten är för suddig för att erkännas.