Anonim

Jag frågar detta eftersom jag inte kunde hitta ett relaterat inlägg någonstans. Av vad jag drar av källmaterialet är Sensei en kvinna som är ovanlig för sin ålder och kön. Inte bara har hon barnslig smak, hon är tomboyish. Även när hon agerar som en vuxen, liknar hon en gammal man, enligt Hikkis ord. Hikki undrar själv om det när han umgås med henne, särskilt när den drivs av henne i sin häpnadsväckande martin. Hon hade också flera misslyckade äktenskapsintervjuer från vad jag läste i Volym 5 och verkar locka "hobos" som tog bort hennes möbler.

Är hennes tomboyiska / maskulina natur anledningen till att skjuta upp potentiella friare? Stöter hennes natur också med förväntningarna om kvinnlighet i japansk kultur?

2
  • Inte ett särskilt bra svar, men kanske kan det betraktas som en av de löpande gagsna i serien (som Totsuka).
  • @ Shuri2060 Det finns definitivt mer till det. I lätta romaner och anime stod det tydligt att hon var som Hachiman och Yukino i sina yngre dagar, en ensamstående som inte hade vänner men lärde sig att anpassa sig till samhället. Men hon kan inte locka långsiktiga stabila relationer trots att hon är ganska attraktiv och moderlig. Samtidigt är hon också ovanligt maskulin.