Anonim

mini rasgulla recept | bengalska chenna raabari | angoor rasgulla

Med anime Desert Punk trots att anime är animerad är öppningen i själva verket live action. För mig verkar detta lite konstigt.

Så jag undrar om det finns någon annan anime som är animerade men ändå använder Live Action-öppningar / slutar, och om det är betydligt billigare eller dyrare att producera en Live Action OP / ED snarare än att göra en animerad.

3
  • För vad det är värt har jag sett några (äldre) serier (Puni Puni Poemi, Den oansvariga kaptenen Tylor) var del av OP / ED använder filmer från live action, men inga som är helt live action.
  • Jag bestämde mig för att ta bort mitt svar eftersom det verkar som om jag hade fel information om kostnaderna för live-action vs animering. De två är faktiskt ganska jämförbara i pris, har jag lärt mig. Jag vet inte var eller hur jag fick idén att live-action var billigare, men åtminstone medan jag gick igenom hela processen lärde jag mig något på vägen. Förhoppningsvis kan någon annan hjälpa till att ge ett bättre (och korrekt) svar! Förlåt.
  • Jag kommer ihåg att luftutrustningen slutade live-action. Men jag tror att det berodde mer på att det var väldigt svårare att göra en smidig action animerad (om du tittar på serien var det få bilder) så för den typ av berättelse den hade hade du en bättre känsla av frihet med en live action-slut . Så i slutet tror jag att det kommer mer från den typ av anime det är och den personliga smaken hos de personer som gör de öppningarna / avslutningarna :)