Anonim

Beroende på kosmetisk kirurgi | 29 och nålen

I Log Horizon 2 - Avsnitt 13, Marielle ger Naotsugu godis av Coconia frukt och enligt smaktexten:

Coconia Fruit: En sydlig frukt som används för många applikationer, som att tillaga olika rätter och drycker. Om du matar dem till någon på Alla hjärtans dag kan du ta reda på vem de

Och som avsnittet går, vem som helst äter det ropar det de älskar. När Naotsugu äter dem säger han bara så mycket innan han avbryts av en spark från Akatsuki:

O Pa ... nti-

Det ser ut som Trosor och eftersom det var Akatsuki som slog honom, är jag ganska säker på att det var något förvrängt. Så vad skulle han säga? Kanske nämndes det i mangan eller någon med japansk kunskap kan förklara det.

Som du har gissat, ville Naotsugu säga お パ ン ツ, eller trosor. Han blev dock sparkad av Akatsuki (som gick igenom besväret att lämna köket tillfälligt bara för att sparka honom) innan han lyckades avsluta sin mening.

Detta matchar också den löpande munkavle där han skulle bli sparkad av Akatsuki, eller när hon inte är i närheten, skulle han behöva undvika något naturfenomen som bekvämt inträffar innan han lyckas säga något pervers. Det första fallet inträffar ofta under de första episoderna av den första säsongen (bland annat förekomster här och där), och det andra fallet kan ses 8 minuter in i avsnitt 2 av andra säsongen.

2
  • Jag trodde också det. Men jag trodde att jag kanske hade fel på grund av O i början?
  • 1 @Sheharyar: The O i början är bara hedersprefix: sv.wikipedia.org/wiki/…

Som nhahtdhs svar säger, var han på väg att säga , eller trosor.
Detta har inte nödvändigtvis något att göra med vilken typ av flickor Naotsugu gillar, eftersom Akatsuki förklarar omkring 19:19 i samma avsnitt att effekterna av frukten inte är begränsade till romantisk kärlek:

Som sådan skulle Naotsugu bara uttrycka sin kärlek till trosor och inte nödvändigtvis svara på Marielle's fråga. På samma sätt som Shiroe tidigare hade uttryckt sin kärlek till curry utan att ha svarat direkt på några frågor som riktats till honom, och eftersom Rudy just hade uttryckt sin kärlek till hela gruppen, utan att ens ha ställts något.

1
  • Jag trodde också det. Men jag trodde att jag kanske hade fel på grund av O i början?