Anonim

Action Bronson feat. Chance The Rapper - Baby Blue [Official Music Video YTMAs]

San-Juan Wolf är en jätte som var fånge i Impel Down, tills Blackbeard befriade honom.

Men hur sätts en så stor man, som nästan är stor som marinhuvudkontoret, på nivå 6 i Impel Down? Dessutom, när Blackbeard kom, hur kommer han ut?

Det är inte självklart, men det finns några möjligheter.

De kan ha en djävulsk fruktanvändare som arbetar för världsregeringen och som på något sätt kan få honom in. Till exempel skulle Law kunna göra detta med sin frukt genom att skära upp Wolf, och det är möjligt att Blackbeard fick Wolf ut genom att absorbera honom till en svart hål och använda "Liberation" för att frigöra honom utanför.

Den andra uppenbara möjligheten är att det finns en andra, mycket större ingång till Impel Down under vattnet, och Wolf togs in av en gigantisk ubåt.

Det kan vara något av dessa, eller något helt annat, det verkar löjligt, men i One Piece-världen är nästan allt möjligt.

2
  • @Andruseto Som jag sa i mitt svar hade Blackbeard kanske kunnat suga honom i ett svart hål och mata ut honom senare, men det är också möjligt att de bara krossade honom. Med Magellan och all Impel Down-personal besegrad, fängelset hade fallit ganska mycket, det är möjligt att Blackbeard Pirates helt enkelt krossade ett stort hål i Impel Down-väggen och Wolf simmade till ytan.
  • Det enda som kan uteslutas är att San-Juan har en djävulens frukt.