Anonim

Broly Turns The Legendary Super Saiyan

Innan Trunks blev super saiyan rage (super saiyan hikari) hade han en strid där han kunde hålla, slå och ta isär Black Goku super saiyan ros från super saiyan blå Goku. Hur var detta möjligt? Vi vet vid det ögonblicket Black Goku super saiyan rose var starkare än Goku Super saiyan blue, vilket är en transformation starkare än super saiyan gud, vilket är en transformation starkare än SSJ3, vilket är en transformation starkare än SSJ2.

I mangan gjorde Toyotaro SSJ2 Trunks för att "behärska" och bli lika starka som SSJ3 Goku, men i anime knackade Goku SSJ3 Goku med ett slag SSJ2 Trunks (även om Beerus kommenterade Trunks var en bra fighter). Blev Trunks mycket starkare efter detta på grund av en zenkai-boost eller något? Gjorde hans sparring senare med super saiyanblått Vegeta och den mentala träningen han hade gjort sin SSJ2 mycket starkare (till den punkt där han kunde slåss i SSJ2 mot Black Goku SSJ Ros ) eller finns det någon annan förklaring till situationen att SSJ2 är kan bekämpa SSJ Ros ?

Stammar i hans SSJ2-tillstånd var definitivt starkare än Goku och Vegeta SSJ2 i Buu-sagan. Men svagare än SSJ2 Goku och Vegeta i super. Jag skulle säga, hans SSJ2-omvandling är mer eller mindre relativt den hos Cauliflas mot slutet när hon började behärska den under sin kamp med Goku.
Stammar uppnådde en annan transformation som kallades Super Saiyan Rage under striden med Goku Black. Denna omvandling gjorde honom stark nog att åtminstone hålla sig mot SSJR Black och gjorde hans makt något relativt Blue. Han överträffade enkelt SSJ3 Goku vid denna tidpunkt. Hans makt skulle vara relativt nuvarande Mystic Gohan och Android 17 som är starkare än SSJG och mer eller mindre relativt SSJB-nivå (Inte starkare).

När det gäller stammar som blir starkare, nej, hans kamp med Goku eller Vegeta gav honom inga Zenkai-boostar. En saiyan uppnår en Zenkai-boost när han befinner sig i en situation där hans liv står på spel. Goku tog bara ut honom med ett skott och Vegeta försökte självklart inte döda sin son! Kampen mot Goku var Super som försökte visa var Trunks makt stack upp till Z-fighters nu, eftersom han inte har kommit på på länge. Hans kamp mot Vegeta var med stor sannolikhet en återgång till deras träning i Z och för att skapa ett far-son-ögonblick mellan en nyligen förändrad Vegeta (när det gäller karaktär) och Future Trunks.

Vi vet att SSJ-omvandlingen i allmänhet orsakas av ilska. Vi har också sett powerups i SSJ-omvandlingar av karaktärer när de är arg eller någons liv står på spel. Exempel: Vegeta i sin SSJ2-form mot Beerus, Goku i sin SSJB-form mot Black och Zamasu, Vegeta i sin SSJB-form mot G.O.D Toppo. Stammar på samma sätt uppnådde en mycket kraftfull raseretransformation på detta sätt.

Han var rasande. Det har sett i anime och film (Battle of Gods), att när en Saiyan är upprörd ökar deras makt mångfaldigt, vanligtvis kan du förstå det som Hulken. Vi ser Vegeta, i SSJ2-form, slå upp Beerus under en tid, och även om Beerus inte var seriös, är det fortfarande en fantastisk sak att dra av.

Så det är troligt att anta att han under en tid av sin rasande ilska blev starkare än Super Saiyan Blue.