Anonim

Revlon presenterar: PhotoReady Candid ™ Natural Finish Anti-Pollution Foundation

I den ursprungliga TV-serien skulle Yawara tävla i Barcelonas olympiska spel. Den speciella "Zutto Kimi no Koto ga"fortsätter där TV-serien slutar. I den specialen ändras platsen till" Atlanta Olympics "utan någon förklaring.

Vad är orsaken till denna oförklarliga plötsliga förändring?

De Yawara! manga skrevs från 1986 och varade fram till 1993. I mangan är Yawara egentligen tänkt att tävla i OS 1988 i Seoul:

Men när den anpassades till en anime, som sändes från 1989 (efter OS i Seoul) till 1992, behöll de media samtida (istället för att datera det), justerade de detta till OS i Barcelona 1992. (Sidanot: Detta fungerade bra för dem, eftersom en konkurrent ungefär som Yawara vann i verkliga livet i Barcelona det året och fick smeknamnet "Yawara-chan". Ju mer du vet!)

Zutto Kimi no Koto gaemellertid släpptes inte förrän 1996, två veckor före OS i Atlanta 1996, varför det istället justerades för denna uppsättning olympiska spel.

Det verkar som om producenterna i varje fall ville spela något på reklam för de olympiska spelen, och 1996 var de tillräckligt bra för att sända sina speciella bara veckor före den verkliga saken. Det finns ingen orsak i universum för förändringen här, helt enkelt att hon tävlade vid de "kommande OS" under två olika tidsperioder (före och efter 1992).

1
  • Den verkliga japanska judatleten kallad "Yawara-chan" aka Ryoko Tani vann verkligen INTE OS varken i Barcelona (1992) eller Atlanta (1996). Så den delen är helt fel i ovanstående svar. Hon fick silver i båda dessa OS och vann bara guld vid ett mycket senare datum i OS i Sydney (2000).