Anonim

Justin Bieber - Yummy Reversed!

Jag har precis fått min första surfplatta och jag skulle gärna vilja utforska manga med den. Jag har tittat på ett par Kindle-prover från Amazon och samlat också slumpmässigt några fansub, och allt verkar ganska lågt. Fansuben jag såg var ~ 0,75 megapixel. Kindle-versionen verkar lite skarpare (inte säker på hur man ska vara mer specifik) men speciellt om man zoomar in på en panel är den märkbart suddig. Det verkar för mig att moderna skärmar med sina galen pixeldensiteter skulle vara fantastiska kanvaser för manga, och jag undrade bara om någon började gå den vägen.

Förtydligande: Jag har inga problem som sådan, mangan är läsbar. För att rita en analogi, tänk dig att jag har köpt en full HD-TV men bara har DVD-skivor som källa. Det skulle vara trevligt att hitta en HD-källa för HD-skärmen. Och när du väl är van vid 1080p, om du går tillbaka till DVD-skivor kommer de att verka mindre skarpa (suddigheten jag nämnde ovan). Så finns det några källor för högupplöst manga, dvs. HD-manga! (Jag inser att jag är vag genom att säga högupplöst -> 1MP skulle vara en upptäckt,> 2MP skulle vara bra, men ju högre desto bättre för den här frågan.)

7
  • kanske du upplever förvrängningar från olika skalningsmetoder på dina enheter
  • Du verkar också ställa flera frågor inom ett inlägg. Kan du klargöra det genom att ställa samma fråga i inlägget som i titeln?
  • @ user1306322 tack för dina kommentarer. Det finns ingen förvrängning, det är helt enkelt inte så skarpt som det hade varit med en högre upplösning. Jag är inte säker på vilken annan fråga du ser i kroppen?
  • @Andy Det kan finnas många anledningar till det, kanske källorna du använder är med låg upplösning, kanske har surfplattans skärm problem eller bara låg kvalitet. Jag läste personligen manga på min surfplatta och har aldrig haft den typen av problem.
  • @KirKill Tack, jag tror att jag använder normala källor (Amazon, mangafox, mangahere). Jag har försökt klargöra frågan - jag har inget problem, jag letar bara efter ännu bättre!

Hatar att skriva ett förslag i ett svar, men för nytt för att kommentera.

Har du provat crunchyroll? Om du betalar för deras premiummedlemskap ska du få HD-anime och manga (du kan få en manga-prenumeration).

Om du tittar på fläktläsningar nedgraderar vissa online-läsarsidor kvaliteten på uppladdade kapitel för att få sidorna att laddas snabbare, vilket också resulterar i jpg-artefakt ibland. Om du letar efter högre kvalitet föreslår jag att du tar tag i den från scanlators webbplatser och / eller använder deras läsare om möjligt.

3
  • 2 Föreslå inte olagliga mangasidor här. Tack.
  • 1 @nhahtdh ber om ursäkt, jag har redigerat svaret lite
  • 1 @ Arty-chan för framtida referens, om du är osäker på om en webbplats är laglig eller inte kolla den här sidan,