Anonim

I Saekano: Hur man kan uppfostra en tråkig flickvän,

Jag förstår inte hur hon lockas av honom? ja hon älskar att flirta med honom och göra de andra tjejerna avundsjuka avsiktligt.

Skäm bort det åt mig.

I avsnitt 4 och 6 får vi reda på historien mellan Utaha och Tomoya. Tomoya var en superfan av Utahas bokserie och skrev massor av beröm för det på sin blogg. Utaha var imponerad av hur grundlig hans kunskap om hennes böcker var och utvecklade en enorm respekt för hans åsikt, så att hon försökte ge honom sitt oavslutade utkast. Han vägrade i princip, vilket ledde till att hon började kalla honom "Rinri-kun".

När hon utvecklade respekt för Tomoya fördjupades Utahas känslor också till något som kärlek. Hon verkar ofta osäker på sig själv om hon älskar honom, och kanske är hon rädd för att bli avvisad som hon var när hon bad honom om feedback på sin delvis färdiga roman, så hon gör alltid ljus över det och flörtar lekfullt med honom så att hon kan komma tillbaka ut om hon behöver. Den kommande uppföljaren kommer troligen att utöka Utahas och Tomoyas förhållande.

2
  • tack för feedback ... när kommer uppföljaren? Jag gillar verkligen serien ... jävla jag är avundsjuk på tomoya, för han är omgiven av vackra tjejer
  • @JustinX I artikeln jag länkade står det att uppföljaren börjar sändas i april 2017.