Anonim

Dell Inspiron 3650 Unboxing

Så när jag spelade Ar Tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel när någon kommenterar att Sarapatras namn är kärleksgudinnan, visas i ordlistan ett inträde av gudar. i den talar den om elementära gudar som Aqua-Gud och Fueros Gud.

Med tanke på att i Metafalss är Luca och Nenesha kända som Maiden of Fuero och Cloche och Infel är Maidens of Aqua, finns det en koppling mellan Aqua och Fueros gudar och de Holy Maidens of Metafalss som inte nämndes i Ar Tonelico 2?

Det finns det inte. "Aqua" och "Fuero" är inte mer än hemska felöversättningar som NISA gjorde av orden "Mio" och "Homura", som översätts till "Waterway" och "Flame", och i fallet med AT3 hänvisar ordlistan till gudarna av eld och vatten.

När det gäller jungfrurna är deras namn bara referenser till de roller de har när det gäller att sjunga Metafalica: Jungfruen av Mio är jungfrun som har rollen att fungera som vattenvägen som samlar känslorna från alla IPD: er till en, medan Jungfruen av Homura har rollen att förvandla dessa känslor till en flamma (energi) med den kraft som krävs för att korsa det vågflöde och spektrumkrav som Metafalica behöver genomföras med framgång.