Anonim

¿Por qué SASUKE NO TIENE su BRAZO izquierdo? | Yari San

Jag kommer ihåg att Amai Mask bestämmer sig för att stanna på toppen av A-klasshjälten för att förhindra att andra hjältar under honom blir befordrade. Varför främjas sedan genos plötsligt till S-rang och överträffar Amai Mask och andra klass A-hjältar precis så?

Jag kunde inte förstå logiken bakom att marknadsföra släktingar som bara är en nykomling i hjälteförening (jag vet att han är stark) och lyckas komma på högsta rang på bara några avsnitt. Och jag förstår inte varför Amai Mask måste behålla sin plan samtidigt som han vet att det finns en regel att marknadsföra en hjälte till S-rang på ett ögonblick.

1
  • De prov som hjältar tog innan de gick med i föreningen var IIRC, ett sätt att avgöra om de klarar de krav som krävs och också, som en bedömning av de färdigheter de besitter för att veta vilken rang de kommer att vara när de kommer in. Genos presterade bra på tentorna så hans rang vid godkännande var rang S. Amai Mask kan bara stoppa hjältar som ursprungligen har accepterats som A-rang, inte de som ursprungligen var S-rang.

Genos var redan S-rang när han gick in i hjälteföreningen. Amai Mask kunde inte stoppa sin befordran, eftersom han i första hand aldrig befordrades från A-rang till S-rang.

Jag kunde inte förstå logiken bakom att marknadsföra Genos som bara är en nykomling i hjälteförening och lyckas komma på högsta rang på bara några avsnitt. I Avsnitt 5Hjälteföreningen intervjuade Genos om House of Evolution förstörelse och efter att ha bekräftat att Genos spelade en roll i det gjorde de ett undantag och gav honom rankningen som S-klass baserat på tidigare erfarenhet.

Och jag förstår inte varför Amai Mask måste behålla sin plan samtidigt som han vet att det finns en regel att marknadsföra en hjälte till S-rang på ett ögonblick. Igen, det är inte marknadsföring. Kampanj är en förändring av rang från en lägre rang till högre rang. Genos är ursprungligen S-rang så ingen befordran ägde rum. Han bedömdes ursprungligen inte som A-rang. Amai Mask upprätthåller sin plan för att förhindra att de hjältar som ursprungligen bedömdes som A-rang nedan klättrar in i S-rank. Detta kan inte sägas i mangan men jag ser detta som hans sätt att förhindra att standarderna för vad som krävs för att vara en S-klasshjälte minskar, även om han erkänner några hjältar som inte är i S-klass.

Det är genom hans val som Amai Mask behåller sin rang som A-klass Rank 1. Skillnaden i ranking betyder inte omedelbart att Amai Mask är svagare än Genos. Exempel är King, som är S-rank men är svag och Saitama som är B-rank men är förmodligen starkare än de flesta, om inte alla, S-klasshjältar.