Anonim

Topphemlig jadeplanering VIP 0-10 【Obegränsad Ninja / Ninja World / Anime Ninja / Ninja Classic】

Jag frågar detta för att Madara fick dem båda när han implanterade Hashiramas celler i kroppen. Skulle det också fungera för Sasuke?

vad Madara gjorde var att kombinera chakraerna i Indra och Ashura, han hade redan Indras chakra sedan han var reinkarnat och lade till Ashuras chakra genom att fästa Hashirams-cellen (som var en reinkarnat av Ashura). Det betyder att han i huvudsak kombinerade dessa chakran för att bli mer eller mindre som sexvägen. Men i fallet med Sasuke fick han den andra halvan av chakrat från Hagromo direkt så att han redan har den saknade delen för att bli den sexvägen. Därför kan han inte väcka en andra reningan, dvs han har redan fått Hashirams-cell när han fick sin saknade arm fäst (som gjordes från Hashirams-cell)

2
  • Kan du utarbeta mer om det här svaret? Jag ser länken men är inte övertygad om dina bevis.
  • Jag tror att Sasuske inte accepterade armen

Jag är inte 100% säker på om det skulle göra för Madara väckte sin rinnegan för att då och han och Hashirama var inkarnaterna av Indra och asura. Men nu är det Naruto och Sasuke som är så om Sasuke fick en Hashirama-arm skulle han inte ha den nödvändiga blandningen av chakra för att väcka den andra rinnegan

1
  • 1 Inkludera relevanta källor / referenser för att stödja ditt svar.