Anonim

Bonsaiträd har alltid varit en källa till stor fascination del 64

Jag letar efter låt från avsnitt 12 av anime-anpassningen av The World is Still Beautiful ( ). Jag känner både titel och sångare men kan inte hitta den någonstans. Det heter "Ame Okuri no Uta" av Chisa Yokoyama .

Det visas i listan över infoga låtar i kreditrullen i avsnitt 12:

5
  • Menar du "Ame furashi no uta"? Om så är fallet kan den låten hittas på det officiella ljudspåret (spår 15), som finns tillgängligt på Amazon Japan: amazon.co.jp/…. Jag kan dock inte hitta något om en låt som heter "Ame okuri no uta".
  • Tyvärr ingår inte den här låten i OST (jag lyssnade på alla låtar i den)
  • 6 En instrumentversion av kommer att ingå i en extra CD som medföljer BD / DVD-rutan som släpps den 24 september (källa), men jag har ingen aning om utgåvor utanför Japan. När det gäller on-vocal-versionen har ingen information släppts.
  • För allt jag har tittat på kan jag inte heller hitta det. Kanske publicerades det inte på internet ... eller kanske det helt enkelt inte var tänkt att vara för någon annan. De hade inte ens det i det officiella albumet.
  • @senshin Anime News Network listar det men Wikipedia eller Anime Lyrics gör det inte, men de sista 2-listorna Amefurashi no Uta ~ Beautiful Rain ~ medan Anime New Network inte gör det medan alla 3 överensstämmer med OP och ED

Här är länken. OST laddades upp den 27 september, tre dagar efter det officiella släppet.