Anonim

NUNS Generations - The Tale of Gaara (1 of 2)

Innan Rukia avrättades tog Jushiro Ukitake tid att bryta förseglingen på ett föremål som senare användes för att förstöra Sokyoku.

När Ichigo anländer för att rädda Rukia har han en kappa som gör att han kan flyga vilket Soifon kommenterar under sin kamp med Yoruichi att kappan kom från Shihoin-klanen, Yoruichis klan.

De har båda samma insignier på det och jag minns när Ukitake dök upp med skölden som någon kommenterade att den hade Shihoin-klansymbolen.

Men varför har Jushiro Ukitake det? Borde det inte vara med smygstyrkan eller till och med Yoruichis besittning? Bättre än, eftersom det kan förstöra Sokyoku, varför är det anförtrott till en annan kapten snarare än överkapten Yamamoto?

Jag vet att det här är gammalt, och jag vet inte om någon tänkte på det förut, men tänk om det fanns två konspirationer på gång samtidigt under den bågen? Den första, naturligtvis, Aizens, och den andra som involverar Ukitake, Kyoraku och Yoruichi.

Tänk på det, vad fan gjorde Yoruichi i Soul Society innan jag tränade Ichigo? Jag tror att hon åkte till Ukitake och Kyoraku och släppte in dem på planen att stoppa Rukias avrättning. Detta innebar att Yoruichi gick till sin klans arsenal där hon fick skölden och Ichigos flygande cape. Hon gav Ukitake skölden (hur skulle han annars kunna få tag på en så kraftfull Shihoin-artefakt?). Min gissning är att Ukitake var med ombord från början, men Kyokaru var på staketet, varför han fortfarande inte var säker på vad han skulle göra timmar före avrättningen.

Kanske till och med Unohana var ombord med det för när avrättningen stoppades av Ichigo, Yoruichi, Ukitake och Shunsui, lämnar hon och åker till Central 46 där Aizen är. Jag säger inte att hon visste om det, men kanske kontaktade Ukitake och Yoruichi henne och märkte hur udda Central 46 hade uppfört sig.Till exempel var den typen av avrättningar reserverad för kaptener, men ändå bestämde de sig för att använda den på Rukia, trots att hon inte ens var löjtnant. Inte bara det, men de beordrade också avrättningen att ske tidigare och nekade Ukitakes begäran att avbryta avrättningen, vilket alla gav Yoruichis berättelse.