Anonim

LAMP I TERREN 「緑 閃光」 Musikvideo

Ja, här är vi fans av förvirrande animeändningar, för ytterligare ett avsnitt av "Överlevde de?" [1] [2].

Så, överlevde kärleksduvorna Daichi och Hana explosionen av det (enorma) egoblocket från Robin Goodfellow (tidigare Puck)?

Min fråga kommer i två delar. För de två möjliga situationerna. Vad som hände med de två efter explosionen inträffade.

Om de dog, hur hände det då?

Om de överlevde, hur var det möjligt?

Försök att få källor och referenser till anime, om inte gör din spekulativa punkt trolig och väldigt lufttät, tack.

2
  • Den sista scenen innebär att de överlever explosionen på något sätt, genom fasförskjutning eller något liknande.
  • Väldigt troligt. När andra karaktärer fasförskjutits (Moco, Tepei) var de utanför denna verklighet (kanske en annan dimension). Och Tepei överlevde Boosted Plasmagun (förmodligen som stark eller starkare än en ego-blockexplosion) medan fasförskjutningen. Eftersom båda hade arbetande Livlasters i slutet kunde de göra det.

Efter att ha gjort lite forskning verkar det som om de båda överlevde. I samma avseende som när Daichi avfyrade Boostedmagnum mot skräp och förmodligen dödade Teppei, drog Daichis Livlaster de två på samma plats, att Teppei togs som lät honom överleva sprängningen. Det är inte särskilt förklarat, men jag tror att den lilla flickan med blått hår är Daichis Livlaster i mänsklig form.

Som i fallet med Teppei teleporterade hans Livilaster dem till en plattform nära jorden (antas från hans kommentar om att se galaxen från den här planeten) är den namnlösa blåhårflickan hans Livalaster i mänsklig form och hjälpte Entangled hoppa dem ur explosionen. Det är uppenbart att Dachi lever eftersom han pratade under de allra sista 5 sekunderna Hana svarade med, "Ja." så det betyder att hon vaknade från att vara medvetslös. Sammantaget är det ett lyckligt slut och de går förmodligen tillbaka för att träffa sina vänner och familj. Jag ska läsa mangan och uppdatera det här svaret.