Anonim

Personlig varulv Romantikbok från BookByYou.com

Hej :) så jag såg bara en del av det för ett tag sedan och så vet jag bara lite om det.

Det var definitivt på skräcksidan - det fanns människor mot vampyrer och (jag vet inte om det var just för det avsnittet eller om det var hela serien) men människorna var de som jagade vampyrerna. Vampyrerna var inte onda och var bara vanliga människor, men människorna var oförskämda.

Scenen jag såg gick ungefär så här: Vissa vampyrer kryper genom en smal tunnel (huvud mot rumpa) och försöker fly människorna - de får uppenbarligen panik och andra gråter. Sedan en efter en börjar människorna riva dem ur tunneln. Ganska grymt. Efter att de har rivit ut dem alla kan du se en massaker av kroppar runt som en stor man kommer upp till en av vampyrerna (Vem brinner, om jag inte minns rätt på grund av solen) och han säger något som gör det uppenbart att hans sonen dödades av en vampyr och sedan dödar han henne och resten av människorna runt honom tröstar honom.

Jag är rädd att det är allt jag vet, någon hjälp skulle vara mycket uppskattad! <3

2
  • Det påminner mig om ett avsnitt av Shiki, jag kommer inte ihåg exakt vilken ...
  • Jag är också ganska säker på att det är shiki. @Dario kanske du vill lägga upp det som ett svar

Det låter som Shiki:

När medborgare i en avskild by börjar dö i oroväckande antal försöker det enda sjukhusets överläkare desperat att rädda sina patienter men hans ansträngningar är förgäves. Hela familjer utplånas medan andra lämnar sina hem. Helvetet går sönder när byborna upptäcker att deras nära och kära stiger upp från graven med en omättlig törst efter mänskligt blod. Vem är säker när lusten att döda för att överleva suddar ut gränsen mellan människa och monster?

  • Det är ganska grymt särskilt när det gäller att visa människor döda vampyrer
  • I början av serien dödar vampyrer människor utan att låta dem inse att de faktiskt dödades (de betraktade bara deras som oförklarliga dödsfall) ... När människor inser att det finns vampyrer börjar de jaga dem.
  • Jag tror att scenen du beskrev är hämtad från Avsnitt 20.5: här är ett klipp från det avsnittet.