Anonim

Good Night Sleep Music ★ ︎ Mind Body Rejuvenation ★ ︎ Sleep musik för att öka djup sömn

När Eight Tails fick en del av hans svans avskurna, tog Sasuke tillbaka Eight Tails kropp, men bara cirka 94% av den (på grund av att svansdelen fortfarande är kvar med Killer B i den). Betyder det att de lyckades extrahera 94% av åtta svansens chakra?

Detta gäller också för Ginkaku och Kinkaku, som åt vad som helst i Nine Tails mage. Säg, de åt (vild gissning) 3% av Nine Tails totala massa (de var där i två veckor) uppnådde de 3% av Nine Tails totala chakramängd?

Jag vet att mina fakta inte är på plats, jag undrade bara om förhållandet mellan den fysiska massa av Bijuu "uppnått", motsvarade mängden av den totala Bijuu chakraenergi "uppnådd"?

1
  • 5 Killer-Bee förlorade bara en svans, de flesta av Eight-Tails förblev fortfarande inuti honom, så du menade kanske att Killer-Bee fortfarande har 94% kvar, och Sasuke fångade bara 6%.

Jag kan ha fel på den här, men jag tror att svaret är "nej". Låt oss ta en titt på hur chakra fungerar i en människokropp.

Chakrasystemet liknar en människas cirkulationssystem:

Innehållet i "chakraspolarna" som huvudsakligen omger och ansluter till varje organ som producerar chakra, cirkulerar energin i hela kroppen i ett nätverk som kallas "chakras cirkulationssystem" (liknar det kardiovaskulära systemet). (1)

Chakras cirkulationssystem i sig

är inbäddad i kroppen och som blodkärl berör den och interagerar med varje levande cell och passerar genom varje organ.(2)

Precis som med blodkärl, chakra kärl inte lika fördelade i kroppen. Det finns fler av dem på vissa ställen, och mindre av dem på andra, vilket innebär att flödet av chakra är mer intensivt i vissa kroppsdelar och är mindre intensivt i andra.

Nu vet vi inte mycket om Tailed Beasts kroppsstruktur, men om vi antar att deras fysiska kroppar fungerar på liknande sätt kan vi säga att mängden chakra också är annorlunda för deras kroppsdelar.

Självklart kan Tailed Beasts regenerera sitt chakra (annars skulle de ha en begränsad mängd av det), och av någon anledning tvivlar jag på att den avskurna delen av svansen kan regenerera chakra på egen hand.

1
  • Jag anser att den fjärde hokagen bara förseglade en viss del av nakensvans chakra i naruto. vilket innebär att det inte finns någon fysisk kropp av ninetails. Skulle inte detta betyda att ninetails utförande är rent chakra?