Anonim

The Hunger Games: Mockingjay Part 2 Official TV Spot - “Critics Rave”

Vet vanliga medborgare i Academy City om det finns magi? Med vanliga medborgare menar jag stadens allmänna befolkning.

3
  • Kontrollera vad du vill fråga? Vill du veta om Akademistadens medborgare vet om det finns magi? Eller vad? Din fråga är inte särskilt tydlig just nu.
  • Ja, jag vill veta om akademin stadens medborgare vet om existensen av magi.
  • Jag redigerade frågan. Om det nu är det du försöker fråga, vänligen redigera det igen.

+50

Du kan läsa Wikias artikel om Academy City:

I romanserien finns det bara en handfull invånare som känner till magi, antingen på grund av att stöta på det eller vara en del av den magiska sidan själva, som Kamijou Touma, Index, Accelerator, Hamazura Shiage, Aleister Crowley, Heaven Canceller, Tsuchimikado Motoharu, Himegami Aisa, Etzali, Xochitl, Misaka Mikoto, Kazakiri Hyouka, Othinus, Tsukuyomi Komoe och Kihara Noukan.

Den säger vidare:

Även om Academy City anges som den dominerande fraktionen på vetenskapssidan, finns det fortfarande interna konflikter med vetenskapssidan, inte olikt vad som händer på den magiska sidan mellan de olika kyrkorna. På grund av deras ställning som den mest avancerade staden i världen och har förmågan att producera övernaturliga krafter, avundas de och fruktas av fraktionerna på båda sidor. Redan innan seriens start har Academy City förblivit neutral gentemot magiska sidoaffärer i staden, så att trollkarlar kan komma in i staden och inte ingripa i deras verksamhet till och med på livskostnaderna och låta andra trollkarlar hantera magiker utan att rapportera till magikerna om det är tredje parter inblandade. Eftersom magi fortfarande förblir dold för världen på detta sätt, ungefär som Oyafune Monaka, är nästan hela Academy Citys bostad omedvetna om sådana områden och anser att de är en annan form av espermakter. Bara några få, som Kihara Noukan och Heaven Canceller, är medvetna om den magiska sidan.