Anonim

\ "Dark World \" Legend of Zelda LttP Epic Orchestral Remix

Finns det några delningar av SAO och Accel World? Anime, manga, ljusroman, något?

Jag såg den här bilden för länge sedan någonstans:

Och jag läste om en möjlig korsning mellan de två. Vet någon om den har sänts ännu eller kommer att bli? Och var kan jag hitta avsnitt / kapitel eller hitta mer information?

2
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/q/2470
  • Det finns också en hänvisning till nervutrustning under den första säsongen av Accel World-anime.

Det finns också en crossover-drama-CD. Den andra skivan anpassar berättelsen "Versus" som nämns i Astral Sea: s svar; den första skivan är bara två separata berättelser (en för AW, en för SAO) utan övergång.

Det finns en crossover, men det är fortfarande bara ett specialkapitel som heter Versus. Det är bara en kamp mellan Kirito och Silver Crow, orsakad av en speciell dykmaskin. Du kan läsa en engelsk version här.

Kazuto (Kirito) var på deltid för att testa 4: e generationens FullDive-maskin skapad av Rath. Han fick höra att andra användare hade sett ett spöke och så var han där för att kontrollera om det var sant. Under dyket såg han en robotfigur. Han grep instinktivt svärdet som hängde på ryggen, bara för att upptäcka att han var hans avatar från Sword Art Online, Kirito the Black Swordsman. Han såg upp och såg en timer, hälsostång, uthållighetsmätare på båda sidor av sin vision, sitt inloggnings-ID "KIRITO" på vänster sida och hans motståndares ID, SILVER CROW, till höger.