Anonim

【JF】 JAG ÄR INTE EN MASKIN | Yami no Yuugi & Awai

I finalen i To Love-Ru Darkness spenderar Lala all sin energi på sin svansstråle för att stoppa Darkness energiblad från att skära staden (och förmodligen planeten).

Som en bieffekt av en sådan energiförbrukning återgår hon till en preteen kropp. Det får Yami att ge henne massor av mjölkflaskor.

Hur lång tid tar det för hennes kropp att återhämta sig? (du kan svara i hur många kapitel (eftersom tiden inte hålls noggrant i berättelsen) eller avsnitt.

22 mangakapitel, okänd anime

I mangan använder Lala sin svansstråle och blir barn i kapitel 44, "Power and Power ~ Protector and Protected ~".

Det var faktiskt ganska svårt att spåra när hon får tillbaka sin sexiga vuxna kropp, för hennes barnkropp har en otrolig likhet med Momo, Nana och Yami i vissa scener, särskilt när de är nakna, vilket de ofta är, för det är To-Love-Ru. Detta gjorde det nödvändigt att läsa mycket av sammanhanget, vilket saktade ner en avslappnad skanning. Men Lalas tillväxt till sin vanliga kropp är huvudplottet i kapitel 66, "Delight ~ Growth of Body and Heart ~". Så det tar 22 kapitel.

Det finns ingen tydlig känsla av hur mycket tid som går i universum mellan dessa två kapitel, men när Lala börjar växa tar det ungefär en dag att växa tillbaka till sin ursprungliga kropp, som Peke sade i början av kapitel 66.

Jag har inte sett anime från Mörker, men enligt Wikipedia är Lala fortfarande i sin barnsform från det tredje avsnittet i den senaste serien, 2016 OVA To Love-Ru Darkness 2nd, så det är oklart när anime får henne att återfå sin vuxna kropp.

1
  • 1 Hon är ett barn som fortfarande är i den tredje OVA (den med krympningen av Haruna + Rito och det efterföljande misslyckade tågraket) som är den sista anime som släpptes vid tidpunkten för detta inlägg tror jag.