Anonim

【# 廸 在 英國 : BBC World News Intervju med Eddie Chu Hoi-dick 朱 凱廸 專訪】

Med slutet av Vento Aureo, det blev min uppmärksamhet att det fanns så få medlemmar av Passione efter gänget och att de bara var Stand Users. För en så stor mafia verkar det finnas mycket få medlemmar.

Finns det någon anledning till det?

Det visas faktiskt ganska tydligt att Passione är en stor organisation med flera divisioner under chefen.

Till och med Diavolo antyder hur väl förbundna hans män har infiltrerat olika grenar av det italienska samhället.

Du måste komma ihåg några saker - det verkar som att alla grenar av Passione oftast tjänar en förmögenhet på vilken division de än är specialiserade på, allt utom Hitman Team, som bara får betalt för dödar. Detta är deras främsta motivering för att försöka kidnappa Diavolos dotter Trish och för att själva vilja ta över Passione.

Det är rimligt att anta att för dem som inte ifrågasätter hans order och slutför hans uppgifter belönas rättvist och rättvist. Pericolo, en annan Capo, förklarar till och med detta innan han begår självmord.

Anledningen till att du kanske känner att Passione är "liten" är helt enkelt för att vi inte blir presenterade för de andra medlemmarna. Som citatet säger, "Stand-användare dras till andra Stand-användare", och det är därför Bucciaratis team vänder sig mot Hitman-teamet. Varför skulle andra grenar i första hand slåss mot Bucciaratis lag, såvida de inte också planerade att förråda chefen?